KIJA PRONAŠLA NAČIN KAKO DA ZARADI MILIONE: Kako se niko ovoga nije prije sjetio?!

KIJA PRONAŠLA NAČIN KAKO DA ZARADI MILIONE: Kako se niko ovoga nije prije sjetio?!

Pjevačica u usponu i rijaliti zvijezda Kristina Kija Kockar važi za ambicioznu djevojku koja želi da se ostvari na više polsovnih planova.

Pored toga što se već uspješno bavi pjevanjem, iako je tek krenula u muzičke vode, napisala je autobiografiju, a sada kreće u novi poslovni izazov.

Kija je odlučila da pokrene svoju kozmetičku liniju, piše “Hit informer”.

“Kija među svojim fanovima ima dosta tinejdžerki i mladih djevojaka, pa je smislila novi način da zaradi. Želi da im ponudi kvalitetnu šminku po pristupačnoj cijeni. Njena linija biće će biti otvorena sjajevima i ruževima za usne, a kasnije će se proizvodnja proširiti i na ostalu šminku”, navodi izvor za “Hit” i nastavlja sa detaljima koji se kriju od javnosti:

“Kija je pobornik diskretne šminke. Zbog toga će cijela njena kozmetika biti bazirana na što prirodnijim tonovima i bojama. Želja joj jeda djevojke i žene sa proizvodima koji će nosti njen potpis izgledaju kao da nisu ni našminkane”, tvrdi izvor blizak pjevačici.

Kiju je, navodno, na ovu ideju inspirisala Kajli Džener, koja je od svoje linije sjajeva za usne kasnije napravila čitavu imperiju, prenosi skandal.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *