Ava Karabatić nikad iskrenija – muškarac ne bi smio imati manje od ovoliko centimetara dole!

Ava Karabatić nikad iskrenija – muškarac ne bi smio imati manje od ovoliko centimetara dole!

Hrvatska starleta, pjevačica, voditeljica i model Ava Karabatić vrijedi za osobu bez dlake na jeziku i za koju ne postoji tabu tema.

Ona sama kaže da je živi afrodizijak, ali savjetuje bademe, jagode i avokado kao stimulanse, šta je kome potrebno, a redovno vođenje ljubavi prema njoj je, kako kaže, vrlo važno:

“Govorimo o nečemu što je vrlo važno kako bi se izbjegli razvod i obmana . Stoga je vođenje ljubavi vrlo važno. Kad me pitaju koliko mi je strast u ljubavi važna, ja kažem: 85% je važna”– kaže Ava.

Karabatić nosi naušnice s brojem 18, a nedavno su mnogi pitali zašto to nije broj tri, jer se spominje u pjesmi” Tri puta dnevno.

“Pa, 18 je moj broj, jer dječak mora biti stariji od 18 godina, i mora imati više od 18 negdje drugdje”, priznala je jedna od najpoznatijih ličnosti na balkanu, i tvrdi da lažu oni koji kažu da veličina nije važna, to joj je vrlo važno.

“Nikad ne bih bila s nekim ko je manji od 18 centimetara, to je jadno. On sebi neka oduzme život, ako nema barem tu veličinu, takav nije nizašta sposoban”

Nakon završene srednje škole preselila se u Zadar gdje je upisala Filozofski fakultet. Nastavni predmeti – književnost, latinski i talijanski jezik je naročito nisu zanimali.

Prema jednoj teoriji, diplomirala je latinski i talijanski kod veoma “dobrih” profesora, iako je dodala program, polagala je i grčki jezik.

Prema drugoj teoriji, ona studira već osam godina i još nije završila studije, a planirala se upisati i na Fakultet dramskih umjetnosti u Beogradu ili Sarajevu, a bila je i glumica. Za audiciju odabrala je Krležin rad “Gospoda Glembajevi”, ali je odustala. Kasnije je tvrdila da je završila tri fakulteta.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *