Evo kompletne liste: Sve starlete koje se bave PR**TITUCIJ0M!

Evo kompletne liste: Sve starlete koje se bave PR**TITUCIJ0M!

Već nekoliko godina se u domaćim i regionalnim medijima objavljuju informacije o nekim djevojkama koje su iz javnog prostora a koje se navodno bave prostitucijom.

Većina njih su starlete, a neke su se čak izjasnile i priznale da su u vodama najstarijeg obrta. Nakon brojnih priznanja, javnost je bila užasnuta. Jedna od onih koji su priznali da se bave prostitucijom Mina Vrbaški, rekla je da radi na tome da svoju užu porodicu izvuče iz krize, ali nije ponosna sa tim.

Sanja Stanković je također na ovom spisku, a ona se vadi tako što ima izravan odnos s Matorom.

Ako ima neko, ko to nije pretpostavio, i koga bi ovo šokiralo i iznenadilo, Ana Korać je također na popisu, ali nikada se nije saznalo šta Ana uopšte konkretno radi. Tu su naravno i sama krema ovog posla kao što su Mimi Oro, Aleksandra Radojević zvana Caca, Božana Vujanović, Maca Diskrecija, Nataša Šavija, Stanija Dobrojević, Anđela Veštica, a za Anđelu smo svi već znali da je glumila u nekim filmovima za odrasle, a lako ih je pronaći na internetu.

Anđela Mitkovska je njezino pravo ime, šta mislite o tome, jeste li iznenađeni ili ne?!

Naravno, širok i veoma dug je spisak imena, i naravno mnogi se sada pitaju – zašto toliko mladih djevojaka koje su možda mogle biti jednako uspješne u nekim drugim, poštenijim, poslovima, rade u ovoj branši, koja je nažalost, kako kod nas, tako i u svijetu, sve popularnija.

Uostalom, Kim Kardashian, najveća starleta na svijetu, je svakako mnogim djevojkama danas nažalost idol i uzor. Ali, Kim Kardashian je uspjela u životu, bogato se udala, ne zna ni prebrojati koliko novca ima, ali svoju prošlost nikada neće moći obrisati.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *