Procurile slike Milijane sa mlađim momkom NAKON AKCIJE: A tek kada vidite šta mu radi, uhvatit ćete se za glavu, OVO JE NAPRAVILO OPŠTU POMETNJU

Procurile slike Milijane sa mlađim momkom NAKON AKCIJE: A tek kada vidite šta mu radi, uhvatit ćete se za glavu, OVO JE NAPRAVILO OPŠTU POMETNJU

Učesnica Parova, Milijana Bogdanović svojim cimerima priča da je nikada nisu privlačili mlađi momci! Milijana je dobila i tužbu, moraće da plati ogroman novac.

x

Međutim, njene objave na društevenim mrežama pokazuju da je situacija potpuno drugačija! Pogledajte fotografiju koju je upravo ona lično objavila nakon akcije sa mlađim muškarcem, piše Happy portal.

xxx

Podsjetimo, Bogdanovićeva je nedavno imala i vrelu akciju sa Požgajem. 

xxs

Ovo ipak nije jedina fotografija sa njim, pogledajte kako Milijana uživa sa njim u ispijanju skupocjenih vina!

Naime, prethodne noći su ljepotica iz Pilatovića i bivši političar nakon njenog lažnog izbacivanja simulirali se*s, te je ona u specijalnom intervjuu za portal happytv.rs progovorila o svim intrigantnim temama u kojima je ona glavni akter.

xx

– Da sam izašla, ne znam kako bi Milojko izdržao bez mene. Požgaj bi mi takođe nedostajao, ali on i ja trenutno ne pričamo – počela je razgovor ona.

Prilično interesantno je bilo kada je ona bez dlake na jeziku progovorila o i*timnom odnosu sa Požgajem. 

Šta je sve Milijana otkrila, možete čuti u snimku dostupnom ispod teksta:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *