“Ljubavnik mi je spasio brak, mama mi je predložila da sebi nađem nešto sa strane da se…”

“Ljubavnik mi je spasio brak, mama mi je predložila da sebi nađem nešto sa strane da se…”

“Ljubavnik mi je spasio brak. Imam 37 godina, 3 sina, muža i ljubavnika. Prije 5 godina moja mama mi je predložila da sebi nađem nešto sa strane da se malo opustim, jer sam tih dana bila baš pod stresom.

Muž mi je terenski radnik, po 6 mjeseci ne dolazi iz Rusije, ganja karijeru, novac… želi kuće, vikendice, stanove i ja sam mu bila na nekom 10. mjestu u životu. Jednostavno sa 32 godine koliko sam tad imala bilo je očigledno da mi fali da me neko svakodnevno zadov*****, čini sretnom, što je moja mama i primijetila. 

joyful-woman-taking-a-selfie-1139-81


Uvijek sam izgledala top i nije mi dugo trebalo da nađem sebi pravi komad piletine. Ja 32, a on 24 godine, košarkaš… uh kako me je usrećio, pretvorio me u sasvim drugu osobu, sretnu i ispunjenu.

Ovo ispunjenu shvatite bukvalno, bili smo neoprezni i ostala sam trudna. Neviđen problem jer muža tada kući nije bilo 4 mjeseca, razmišljala sam da abor****, ali sam se plašila. Kada je muž došao iz Rusije bila sam u drugom mjesecu trudnoće, noćima nisam spavala, nisam znala šta da radim, a onda mi je moja mama rekla da prikrivam trudnoću iduća dva mjeseca koliko je moj muž trebao da bude kod kuće. Tako smo i uradile, kada je postalo očigledno da sam trudna sakrivala sam se kod mame u kući, a na moju sreću, Bog ima milosti rodila sam skoro 15 dana sa zakašnjenjem i to skroz zdravo dijete. 

pregnant-without-menstruati

Naravno, mama me porodila, a nakon nekih 20 dana otišle smo i upisati mog sina u knjigu rođenih.

Čim je čuo, muž je došao iz Rusije, to nam je bio treći sin i toliko je bio sretan da mi je kupio ogrlicu, narukvicu, prsten i minđuše od čistog zlata… 2.500 eura vrijednosti. Nije ništa primijetio, a realno i teško je bilo primijetiti, 20-ak dana razlike, beba, pa beba, jedino se plašim jer moj ljubavnik, otac tog mog trećeg sina je visok preko 2 metra, a moj muž i je tek 1,78… nadam se da neće baš mnogo izrasti, sad me to jedino muči.

woman-nsl

 Sada 5 godina nakon toga kada razmislim mislim da mi je ljubavnik, sa kojim sam i dan danas spasio brak, u njemu sam dobila kao neki ispušni ventil za sve moje prbleme i da nisam poslušala mamu i da nisa ušla u ovaj način života sigurno bih se razvela od mog muža i pitanje je kako bi klinci reagovali na sve to.

 Ovako možda sam malo grešna, ali u kritičnoj situaciji Bog mi je dao tih 15-ak dana bonus trudnoće da se što lakše izvučem iz te situacije, tako da dok smo svi sretni i nasmijani nebitno je šta se krije u pozadini.”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *