“Djeca su vrištala dok me je ona udarala nogama i vukla po podu”: Tužna ispovijest poznatog Bosanskog pjevača kojeg je žena zlostavljala, a on njoj posvećivao pjesme

“Djeca su vrištala dok me je ona udarala nogama i vukla po podu”: Tužna ispovijest poznatog Bosanskog pjevača kojeg je žena zlostavljala, a on njoj posvećivao pjesme

Al Dino je jedan od najpoznatijih pjevača u BiH, a posebno je poznat po nekim svojim baladama poput “Kopriva” ili “I sad me po tebi poznaju”, ali malo ko zapravo zna o velikim problemima koje je on imao u svom privatnom životu.

Al Dino se prije nekoliko godina razveo od svoje sada već bivše supruge Arduane Piribine Kurić, poznate TV osobe, kako kaže zbog fizičkog i psihičkog nasilja koje je trpio.

U toj sudbonosnoj noći došlo je do verbalnog spora između njega i Arduane, jer njihov sin Harun nije htio ići k njoj, a iz verbalnog argumenta sve se pretvorilo u fizički sukob, u kojem je Al Dino rekao da je jako loše završio jer ga je Arduana bacila na pod. Uhvatila ga je potom za kosu, počela ga je udarati nogama, i doslovno ga namlatila kao što i sam kaže kao vola u kupusu.

Najgora stvar u svemu ovome bila je, međutim, to što je gledao kako njegov sin plače i vrišti gledajući kako jedan roditelj tuče drugog.

Pjevač je također naglasio i da nikada nije vratio svojoj ženi s istom mjerom, jer se jednostavno ne obrazuje muškarac tako da uzvrća nasiljem, a posebno ne protiv djece i žena.

Rekao je Al Dino da je cijelo vrijeme tražio od svoje bivše supruge da se zaustavi, ako ništa, zbog djece, jer im je sve to velika trauma i da to ima uticaj na njihov mentalni razvoj.

Nakon dvije godine sudskog postupka, njih dvoje su se i službeno razveli, a na kraju je utvrđeno da je razlog za ovu reakciju to što je otkriveno da mu je bivša supruga bila nevjerna već dugo vremena i da joj je on svojim postupcima pokazao na određeni način da je znao, i zbog toga je ona primijenila nasilje, računajući na njegovu reakciju i uzvraćanje udarca, tako da ona u javnosti ne bi postala loša.

Kao što kaže Al Dino, Arduana je računala da će reagirati na njezine uvrede i udarce i uzvratiti, ali je ipak ispalo drugačije, jer on to nije učinio, i na taj način je ona isto tako htjela oduzeti mu djecu i sposobnost da bude s njima

On je priznao da je sve što je učinio bilo bušenje guma na Golf V, koji je ona vozila i koji je zapravo njegov automobil, te da je sada u procesu i da vrati automobil, kao i stan u Vogošći koji je također kupio i u kojem je sada Arduana.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *