NEĆE VAM BITI DOBRO OD BROJKE: Evo sa koliko muškaraca je bila Katarina Grujić, A TEK JOJ JE 26

NEĆE VAM BITI DOBRO OD BROJKE: Evo sa koliko muškaraca je bila Katarina Grujić, A TEK JOJ JE 26

Katarina Grujić se u posljednjem intervjuu,vidno razočarana, izjadala zbog toga što dosad nije imala sreće u ljubavi.


Kako kaže uglavnom je izdržavala svoje emotivne partnere, da bi joj se to obilo o glavu jer su joj sve to vraćali preljubama i neprijatnostima nakon raskida.

“Znam da sam pod budnim okom javnosti, ali pitam se da li je mnogo što sam imala tri momka do svoje 26. godine. Šta je sa onim ženama koje rade za lovu, pa svaku noć menjaju po pet muškaraca”, zapitala se Katarina u intervjuu za Hit Informer.


Kako je prije izvjesnog vremena stavila tačku na vezu sa izvjesnim Nikolom, sa kojim je , kako je na svojevremeno isticala, željela da provede ostatak svog života. Grujićeva je otkrila kako je prebrodila ovaj raskid.

“Bilo nam je lepo i mislila sam da je on čovek koji može da me prati, ali definitivno sam pogrešila. U početku je sve bilo super, imao je razumevanja za mene, ali onda se to promenilo. Odlučili smo da prekinemo. Ljubomora je strašno opasna stvar i ja bežim od toga. Bilo mi je teško, ali tu su prijatelji i porodica koji su mi pomogli. Ne znam šta bih bez njih i zahvalna sam im na tome”, zaključila je pjevačica.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *