ODNIO JE DETEKTOR ZA METAL NA ARKANOV GROB: Kad je ovo ugledao, ZANIJEMIO JE OD ŠOKA, PA OTKRIO ISTINU!

ODNIO JE DETEKTOR ZA METAL NA ARKANOV GROB: Kad je ovo ugledao, ZANIJEMIO JE OD ŠOKA, PA OTKRIO ISTINU!

Nekadašnji pripadnik garde Željka Ražnatovića Arkana i jedan od njegovih tjelohranitelja, Miloš Petković Dafina, otkrio je nedavno u jednom intervjuu zbog čega je uvjeren da je Arkan i dalje živ.

U razgovoru za “Balkan info” bez dlake na jeziku ispričao pojedine stvari o srpskoj estradi ali i o tome kako je pozajmio detektor za metal ne bi li saznao da li je Arkan živ.

arkan-01

– Pozajmio sam detektor na metal i na dubini od 2 i po metra na Arkanovom grobu ne detektuje nikakav metal. Išao sam kod ljudi koji prave te spomenike i tamo sam probao tamo registruje metal, pređem na drugi grob i tu se registruje metal – rekao je Dafina i dodao kako je uvjeren da je Arkan živ.

2

Foto: youtube.com/BALKAN INFO

– Ja i dalje tvrdim da Arkan nije ubijen. Pa nemoguće da bi ga sahranili bez ičega. Nemoguće. Arkan je sada sigurno debeo, jer ne kreće se ko nekad. Sumnjam da je u Južnoj Americi. Mislim da sad svi pričaju da je Arkan na Kipru da bi se skrenulo sa Južne Amerike. Pola jedinice vjeruje da je on živ, pola jedinice misli da je ubijen. I gdje je slika Arkanovog leša? Pitao sam čak druga iz službe i ni oni nemaju. Hrvatska obavještajna služba bi dala milion samo da mogu da zavire ispod ploče da vide da li je tu Arkan – zaključio je Miloš Petković Dafina.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *