PREPOZNALI CURICU PO ROZE CIPELAMA: Policajac je silovao i ubio, nakon čega je spalio tijelo

PREPOZNALI CURICU PO ROZE CIPELAMA: Policajac je silovao i ubio, nakon čega je spalio tijelo

Policajac (26) iz Rusije, čije ime nije objavljeno, proglašen je krivim  za silovanje i ubistvo A.G. (10), i za još 18 silovanja i se*sualnih napada na tri maloljetne djevojčice.

Kada je počinio ove zločine 2015. godine, imao je samo 23 godine i nosio je policijsku uniformu, ali je u međuvremenu napustio službu. Kako pišu ruski mediji, uhapšen je 2016. godine.

Na njegovom računaru i mobilnom telefonu pronađeni su brojni videosnimci i fotografije s “nasilnom dječijom pornografijom”.

Također je bio i saučesnik u dva zločina, koja su izveli neimenovani muškarac i žena, a koji su osuđeni za se*sualno nasilje protiv djece. Kako piše Siberian times, žena je dobila tri i po godine, a muškarac četiri godine zatvora.

Ugljenisani ostaci djevojčice pronađeni su 20.09.2015. godine u blizini sela Krasnojarkova u Primorskoj regiji. Ruski mediji pišu da se djevojčica vraćala iz škole u mjestu Lazo, kada joj je policajac ponudio da je odveze svojim automobilom. Zatim ju je silovao, prebio i ubio, nakon čega je spalio tijelo.

Međutim, nije uspio uništiti njene ostatke.

Kada je primijećeno da je nema, nastavnici su zajedno s lokalnim stanovništvom organizirali potragu za nestalom maloljetnicom. Ugljenisano tijelo pronašli su u visokoj travi i prepoznali je po njenim roze cipelama koje je nosila. Vještačenjem je otkriveno da je policajac opekao ruke kada ju je ubio.

Bivši službenik uhapšen je kada se vratio na mjesto zločina. Njena smrt je u početku dovođena u vezu s još dva slučaja, ali je policija navela da je njih počinio drugi ubica.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *