Moj muž zna šta radim, kad naveče odem, on…

Moj muž zna šta radim, kad naveče odem, on…

U potresnoj ispovijesti Zorica M. (32) kaže da «sa platom ne može da izađe na kraj», muž joj je invalid, sin tek krenuo u školu i dodaje da ne vidi drugi način za preživljavanje osim ovog koji je odabrala.

Pritom, tvrdi ona, njen muž zna čime se bavi u večernjim satima i zatvara oči, «jer je i on svjestan da drugog izlaza nema»…

– Ne radim to zato što volim, ili zato što u životu želim bijesna kola, bunde, nakit… Bavim se prostitucijom zbog sina i muža, to nam je jedini način da preživimo, tvrdi Zorica.

POTROŠENA UŠTEĐEVINA. Ona dodaje da je njen život postao jako težak kada se njen muž povrijedio na radu i morao da ode u invalidsku penziju.

“Pao je sa skele, povrijedio kičmu i svu ušteđevinu koju smo imali potrošili smo da ga makar vratimo na noge”, priča ona i dodaje:

“Do tada smo sasvim lijepo živjeli, skromno, ali moglo se. Bili smo srećni. A onda je došla bijeda. I ja sam izgubila posao u jednoj državnoj firmi koja je otišla u stečaj i morala sam da radim sve i svašta, dok se nisam zaposlila kao kasirka u jednom hipermarketu”.

Tamo je, kaže, sve i počelo…

“Jedna koleginica, takođe mlada žena, poslije nekoliko mjeseci poznanstva priznala mi je da povremeno ima susrete s muškarcima poslije posla i da tako dopunjava kućni budžet. Bila sam šokirana kad mi je to ispričala. Ali, crv se uvukao u glavu. U to vrijeme bili smo u ozbiljnom problemu. U iznajmljenom stanu, sa gomilom dugova, malim djetetom i lijekovima koje je trebalo kupovati za muža. Odlučila sam da njemu sve ispričam i potražim savjet.”

PLAKALI CIJELU NOĆ. Na njeno iznenađenje, muž se složio sa idejom!

– Zajedno smo plakali cijelu noć. I pitali sebe kako smo došli u tu situaciju. Onda sam obrisala suze i sutradan toj koleginici rekla da mi prebaci nekog svog “klijenta” ako nema vremena. I tako je počelo – prisjetila se Zorica.

Danas, kaže Zorica, ima desetak muškaraca sa kojima se redovno viđa i život nje i njene porodice se, barem u materijalnom smislu, promijenio.

– Jeste, stidim se, muka mi je, ne uživam, ali tim muškarcima pružam sve što traže, jer su za to platili. I stalno u glavi imam zašto to radim. Kad se izvučemo iz dugova prestaću. Tražim bolji posao, ali teško je. Niko neće da primi “samohranu” majku na neki bolji i bolje plaćen posao. Moj muž je najbolji na svetu. Nikad me ne pita ništa. Ni gdje sam ni sa kim sam bila. Samo ponekad zajedno plačemo. Kasno noću, da nas ne vidi dijete – iskrena je ova žena, u ispovijesti koju je objavio BalkansPress.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *