DRAMA: Tokom odnosa u automobilu uz rijeku Ukrinu, žena gledala kako umire R.S.

DRAMA: Tokom odnosa u automobilu uz rijeku Ukrinu, žena gledala kako umire R.S.

Građanin Prnjavora, pedesetpetogodišnji R.S., preminuo je u svom automobilu na lokalnom putu uz rijeku Ukrinu nadomak ovog grada od posljedica srčanog udara u trenutku dok je bio u zagrljaju s dvije godine mlađom ljubavnicom D.L., koja je i prijavila ovaj šokantni slučaj.

Iza preminulog muškarca ostali su supruga i djeca, a žena koja je s njim bila u automobilu je udovica. Ona je doživjela šok i pokušala da pomogne muškarcu.

– Jadna žena nije tačno znala iz kojeg razloga je njen ljubavnik jauknuo, ali je postala svjesna nesreće kada je on ostao nepokretan, ne dajući znake života, navodi izvor upućen u slučaj.

Mještanin Bojan N. prisjeća se za “Novosti” da mu je oko 18 sati na vrata kuće zalupala usplahirena i uplakana žena, uz riječi da strahuje da joj je suprug preminuo u automobilu.

Uslijedila je prava drama. Evo šta se sve dešavalo…

– Nešto prije policije, na moj poziv, stigli su zaposleni iz prnjavorske bolnice, koji su konstatirao smrt, muškarca bez odjeće na prednjim sjedištima automobila. Žena nam je tada priznala da je on zapravo njen ljubavnik, i zamolila je da ne saopćavamo njen identitet, jer ‘ima opasnu ženu’ – nastavlja sagovornik.

Mrtvozornik je konstatirao da je muškarac, koji se svojevremeno aktivno bavio i politikom, preminuo od srčanog udara. Nije utvrđeno da li je preminuli koristio neka stimulativna sredstva, ali je poznato da je odranije imao srčanih tegoba.

U ovom kraju nije prvi put da muškarci ljubavnici tokom se*sa dožive srčani udar.

– U nedavnom slučaju u Derventi, ljubavnica nije bila tako korektna, već je odmah napustila automobil, a ljubavnika su baš na pazarni dan, na ovdašnjoj pijaci, ujutro zatekli mnogobrojni kupci i trgovci.

S druge strane, jedna Modričanka je odmah pozvala Hitnu pomoć i policiju, a uz prećutnu saglasnost svog supruga, učestvovala je i u organizaciji sahrane ljubavnika.

Izjavila je da je ljubavnik pred njom popio viagru, ali nije znala, kako se kasnije ispostavilo, da je jednu već bio popio prije njenog dolaska – doznaju “Novosti” iz izvora dobro upućenih u ove slučajeve.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *