TAIB IZ ZENICE: Žene vole provod u krevetu, ja mogu 15 puta za noć. Mršave i plave ne dolaze u obzir

TAIB IZ ZENICE: Žene vole provod u krevetu, ja mogu 15 puta za noć. Mršave i plave ne dolaze u obzir

Na početku će da smo ga trebali davno nazvati, jer je narodu dosta više politike i teških tema. On je legenda i njegova priča je mnogo zanimljivija. Taib Seferović iz Zenice čeka 50 ženu.

– Sa 11 godina sam se oženio prvi put. U 13 godini sa dobio prvo dijete. Imao sam u životu 49 žena, 50 djece i 250 unučadi. Bio sam drugi razred osnovne škole i oženio se. Nije malo 50 djece napraviti. Još nisam našao 50 ženu, ali tražim. Žalim malo i za zadnjom suprugom, umrla je. Sve sam svoje žene sam volio. Brzo se zaljubim, ali se brzo i odljubim,navodi za Source kroz smijeh Taib.

Bio je tvrdi sportista, bokser, harmonikaš, taksista. Putovao po svijetu i pravio djecu gdje god je stigao.

– Zna me cijela Evropa i imam djecu svugdje u svijetu. Živim normalan život. Ne pijem, ne pušim. U braku sam bio po mjesec, dva, godinu, 20 godina. Se*s je presudan. Mogu 15 puta za jednu noć. Moj sin ne može više od dva puta. Nikad nisam ni pušio ni pio. Žene vole malo provoda u krevetu. Moraš biti sa njima otvoren. Njima treba malo, se*s i gotiva. Se*s je zakon. Nemoj spavati sa ženom svojom 10 dana, pa ćeš vidjeti kako se ponašaobjašnjava Taib.

Ipak, Džemilu je volio više od svih drugih. Ona je  sada u Njemačkoj, u braku je ali je on nikad nije zaboravio.

– Sada tražim 50 ženu i nek se jave sve koje su zainteresovane. Bio sam u Rusiji, Bugarskoj, Poljskoj, Njemačkoj, Turskoj, tu imam dvoje djece, pa ako ovo vide nek mi se jave. Znam možda za 30 djece gdje su i šta rade, ostalo ne znam. Skoro me zaustavila policija. Traži mi momak saobraćajnu. Čekam ga i nikako da mi vrati. Ustanem do njega, pitam šta je problem, gdje sam pogriješio. Kaže on meni “Ti si moja tata” i plače, priča Seferović.

Čak i u Ukrajini ima dijete, Srbiji, Hrvatskoj, ne znam ni on gdje sve nije bio i ostavio svoje potomke.

– Rođen sam 1954. godine. Volim žene. Moraš biti kavaljer prema ženi da bi je osvojio. Barem na prvim sastancima. Ja volim malo punije žene i da znaju u se*su svašta nešto. Od 70 do 90 kila. Mršave  i plave ne dolaze u obzir. A godine su također bitne, ne treba mi stara i ružna, nego zgodna mačka, naglašava na kraju.

Video pogledajte OVDJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *