Svi su gledali u našeg političara i njegovu 36 godina mlađu suprugu: Reakcija na NJENU HALJINU mnogo otkriva o njihovom braku

Svi su gledali u našeg političara i njegovu 36 godina mlađu suprugu: Reakcija na NJENU HALJINU mnogo otkriva o njihovom braku

Srećemo ih najčešće na modnim revijama. Uvek su stilski usklađeni i dobro raspoloženi, a sinoćni modni šou u Beogradu bio je prilika da saznamo najvažnije detalje o njenom stilu.

Političar i književnik Predrag Marković i njegova supruga Vesna ispratili su prikazivanje nove kolekcije Stefana Đokovića, “Royals”.

U prvom redu videli smo dosta poznatih zvanica, a par sa fotografije bio je među najzapaženijim gostima.

Predrag Marković sa suprugom Vesnom
PREDRAG MARKOVIĆ SA SUPRUGOM VESNOMFOTO: UROŠ ARSIĆ / RAS SRBIJA

Marković koji je bio predsednik Narodne skupštine i ministar kulture, pojavio se u odelu klasičnog stila, dok je njegova supruga ponela haljinu od tvida, sa pufnastim rukavima od laganijeg materijala. Rekla nam je da je u pitanju delo Stefana Đokovića i to sa njegove debitantske, prošlogodišnje revije.

“I nije jedini njegov model koji imam. Volim Stefanove kreacije, nekako se u njima osećam, kao što ime revije kaže, kraljevski”, dodala je Vesna.

Bračni par Marković neposredno pre revije
BRAČNI PAR MARKOVIĆ NEPOSREDNO PRE REVIJEFOTO: UROŠ ARSIĆ / RAS SRBIJA

Zanimalo nas je kako je njen suprug reagovao na njen modni izbor.

“Suprug je kao i uvek bio oduševljen, to se uopšte ne dovodi u pitanje (smeh). Šta god da obučem, on je uvek oduševljen”, istakla je.

Vesnu u javnosti, shodno prilikama, viđamo u svečanijim haljinama. Njen privatni stil dosta je drugačiji.

“Volim da nosim kežual kombinacije: tamne farmerke, neku divnu belu košulju i fin, ležeran sako. Nekada nosim ravno, nekada štikle, zavisi od raspoloženja. Uvek se oblačim u skladu sa raspoloženjem”

Njena sinoćna haljina je jasno rekla kako se Vesna osećala, sigurna u svoj stajling, ali i u svoju ženstvenost.

Sigurna je i u to koje odevne predmete nikada ne bi obukla.

“Ne nosim “go stomak”, odnosno kratke majice i nikada ne nosim jako kratko suknje”.

Vesna i Predrag Marković u braku su od 2015. godine. Savko njihoov javno pojavljivanje bilo je veoma ispraćeno, a pratila se i Markovićeva politička karijera u kojoj je istaknuto da je 2004. preuzeo funkciju predsednika Narodne skupštine, a da je 2011. postao ministar kulture.

U njegovoj biografiji piše i da je bio izabran počasnog predsednika stranke G17 plus, kao i da se 2008. našao na listi „Za evropsku Srbiju” kao kandidat na parlamentarnim izborima.

Član je Krunskog saveta princa Aleksandra Karađorđevića i počasni član Urbanog književnog kruga (Kanada).

Autor je više knjiga, među kojima je poslednja “Kovčeg Komedijant” (2018).

Rođen je u Čepuru kod Paraćina gde je završio osnovnu i srednju školu, a onda je započeo studije u Beogradu.

Iz prethodnog braka ima sina.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *