LUNA JE U ZADRUZI ZARADILA PARA KOLIKO POLA REGIONA NE MOŽE ZA ŽIVOTA: Evo gdje planira da PUKNE SVE PARE, DA NE POVJERUJEŠ!

LUNA JE U ZADRUZI ZARADILA PARA KOLIKO POLA REGIONA NE MOŽE ZA ŽIVOTA: Evo gdje planira da PUKNE SVE PARE, DA NE POVJERUJEŠ!

Blogerica Luna Ðogani napustit će Zadrugu sa 120.000 zarađenih eura, budući da je njen sedmični honorar iznosio 3.000, a produkcija nije mogla da joj izriče novčane kazne.

Ova suma svakako će biti dovoljna da modna blogerica ostvari svoj san i postane pjevačica, jer će od dobijenih para moći da napravi sasvim solidan start na muzičkoj sceni, ali i da pomogne svojoj porodici finansijski, o čemu je takođe govorila, prenosi srbijanski mediji. 

lunaa

(Foto: Printscreen) 

Po završetku prve sezone Luna je od produkcije naplatila, umjesto 40.000, samo 16.000 eura. Ostatak od 24.000 nije joj dat jer je često dobijala kazne, pa su morali da joj oduzmu od honorara. Zato je pred ulazak u drugu sezonu odlučila da napravi poseban ugovor s televizijom Pink u kojem će osigurati svoj interes.

igluna

(Foto: Instagram)

Osim para, ona je imala i druge benefite u odnosu na ostale takmičare. Imala je pravo da jednom sedmično razgovara sa svojim psihijatrom, češće sa svojom porodicom i da je niko ne vrijeđa na osnovu nacionalne pripadnosti.

luna

(Foto: Printscreen)

Posebno je zanimljivo i to da je od produkcije tražila da joj jednom sedmično dolazi frizer, jer je u prošloj sezoni dobila nebrojeno kritika na račun izgleda kose, pa je ovaj put željela to da izbjegne.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *