“Ostavila sam mu i dvogodišnju kćerkicu, ne želim nikakvu vezu sa njim da imam…”

“Ostavila sam mu i dvogodišnju kćerkicu, ne želim nikakvu vezu sa njim da imam…”

Nekih 5 godina samo zajedno, u braku i zadnja 2,3 mjeseca moj muž se mnogo promijenio, sve češće je bio van kuće, opijao se u kafanama, a najgore… osjećala sam da me vara, da ima drugu. Sinoć smo trebali ići kod mojih roditelja na večeru, ali njega nije bilo cijeli dan.

prevara-2


Obzirom da smo malao mjesto, iznervirana sam krenula da obilazim obližnje kafane i u jednoj RUPI sam ga našla kako pije, a konobarica (žena od nekih 50 godina i 80 kg) mu sjedi u krilu i tako se maze, gura joj ruku dole i tako to. Ušla sam počela da histerišem, galamim, te sam mu op*ovala . Ustao je, bez riječi prišao i tako me ošamario da sam pala na pločice. Izvukao me vani i vratio se svojoj konobarici. Ne znam kada je došao kući, napustila sam ga i otišla svojim roditeljima. Ne želim više ni da ga čujem ni da ga vidim.

567997-alimentcije-prevara-shutter-ls


Ostavila sam mu i dvogodišnju kćerkicu, ne želim nikakvu vezu sa njim da imam. Nema tu više dobra za mene, a baš ga mnogo volim i uvijek ću ga voljeti, ali sreća tek mi je 26 godina i ima vremena da sve ovo prebrodim i krenem iz početka

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *