NOVAKOV OTAC SRĐAN ODLUČIO PROGOVORITI, otkrio tajnu koju su Đokovići godinama skrivali: Niko nije ni slutio, čekaju reakciju NOLETA!

NOVAKOV OTAC SRĐAN ODLUČIO PROGOVORITI, otkrio tajnu koju su Đokovići godinama skrivali: Niko nije ni slutio, čekaju reakciju NOLETA!

Srđan Đoković, otac Novaka Đokovića, je gostovao u emisiji kod Milomira Marića na Hepi televiziji, te ispričao anegdotu od prije nekoliko godina. 

1917697-zvezdacska67226-ls

Srđan Đoković je uživo u emsiji otkrio kako je Novak imao priliku da dobije državljastvo Velike Britanije i zajedno sa Endi Marejem dominira u Dejvis Kupu u godinama koje su bile pred njima. 

1918945-llll-ff

– Novakova majka i ja smo razgovarali sa Britancima. Njihova ideja je bila da upare Novaka i Mareja i da dugo vladaju tenisom i osvajaju Dejvis kup. Nudili su državljanstvo. Ipak, Novak je Srbin, njegova bit je srpska. Nisam im to rekao odmah, već sam im rekao da ćemo razgovarati sa djecom i da ćemo im se javiti – pričao je Srđan Đoković.

1307153-1811-ff

Nole je tada imao samo 19 godina, ali je odlično znao šta želi. 

– Ja sam došao i ispričao im sve to. Da će imati priliku tamo da žive i da imaju najbolje uslove na svijetu. Znate kakav je bio njihov odgovor? Nikakav. Pa, ne postoji ta sila da se promijeni situacija. Mi smo Srbi i ostali smo Srbi do kraja – ispričao je do detalja Srđan.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *