Spavala je s preko 1.000 muškaraca: Džaba, ne mogu da se obuzdam

Spavala je s preko 1.000 muškaraca: Džaba, ne mogu da se obuzdam

Nije napunila ni 17 godina, a već je imala 40 seksualnih partnera. 

Danas Crystal Warren ima 48 godina i kaže da je broj njenih ljubavnika premašio 1.000! 

Britanka iz grada Brightona u Engleskoj radi kao menadžerka prodaje i kaže da je okidač za njenu seksualnu zavisnost bio bolan razvod njenih roditelja koji su se rastali kada joj je bilo pet godina.

– Ljudi misle da žene ne mogu biti zavisne od seksa već da je tako nešto isključivo vezano za muškarce jer se obično smatra da su žene te koje bježe kada se svjetla pogase i stalno smišljaju izgovore da izbjegnu strastveni čin. Ali, ja sam drugačija. Ja po cijeli dan razmišljam o seksu – priča Crystal.

Kao što to obično biva među muškim polom, Kristal koristi slične metode pa svoje ljubavnike najčešće nalazi po barovima i kafićima gdje traži “žrtvu” koju će odvesti kući u krevet.

Priča da je već nakon gubitka nevinosti, u svojoj 15. godini, postala zavisna od seksa jer je osjećaj da je neko želi, koji je iskusila sa prvim momkom, u njoj probudio neugasivu žeđ da želi još. Prema sopstvenom priznanju, cifra od 40 ljubavnika do 17. godine nije joj se činila naročito visokom.

– Nisam razmišljala o broju i da je ta cifra nešto neuobičajeno. 

Znala sam samo da se osjećam odlično dok upražnjavam seks – objašnjava.

Uz toliko partnera idu i određeni rizici, ali Crystal naglašava da je uvijek koristila zaštitu, te da nikada nije imala nijednu polno prenosivu bolest. Ipak, njena zavisnost uzela je danak pa je tako svjesna da ne može da se ostvari kao majka zbog svoje neobuzdanosti, jer kad god pokuša da izdrži bez seksa osjeća se veoma loše.

– Padnem u depresiju ako nekoliko dana nemam seks – dodaje.

Zbog svoje promiskuitetnosti pojedine prijateljice su prestale da se viđaju sa njom, ali Crystal odbija da potraži stručnu pomoć.

– Jedino me seks čini sretnom u vlastitoj koži. Ne ponosim se time, ali staću tek kada muškarci počnu da me odbijaju – poručila je Crystal.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *