LUNU KONTAKTIRAO BIVŠI I TO DOK JE MARKO SJEDIO PORED NJE: Evo šta se desilo, donijela je odluku U VEZI MARKA!

LUNU KONTAKTIRAO BIVŠI I TO DOK JE MARKO SJEDIO PORED NJE: Evo šta se desilo, donijela je odluku U VEZI MARKA!

Pobjednica “Zadruge 2” Luna Đogani pazarila je stan od novca koji je zaradila u rijalitiju, a od tada se nagađa da li njen dečko Marko Miljković živi sa njom, ili pak u svom stanu koji iznajmljuje.

– Marko živi u svom stanu, ja u svom. Naravno, viđamo se, stalno smo zajedno. Kada god imam slobodnog vremena, najviše sam sa njim. On dolazi kod mene, ja kod njega, ali ne živimo zajedno – kaže Luna za Telegraf.

Luna je odlučila da se nakon rijalitija oproba u muzičkim vodama, a u dvije snimljene numere pjeva o svom bivšem momku Slobodanu Radanoviću, ali i sadašnjem dečku Marku.

luna-djogani-kristina-kockar-kija-foto-srbijadanas-2-0

Foto: Printscreen

– Pjesme su posvećene meni. Kroz te pjesme pjevam o tome kako sam se osjećala prethodne dvije godine u svojim vezama. Kada sam bila ostavljena, povrijeđena… Ja sam kroz tih par minuta dala sebi za pravo da otpjevam kako sam se osjećala. Pjesme su jako emotivne, ali nisu spore, brze su – objasnila je pobjednica “Zadruge 2”.

Luna pobjednicu “Zadruge 1” Kristinu Kiju Kockar ne smatra konkurencijom, a kaže i da bi prije sarađivala sa njom, nego sa bivšim dragim, Slobom Radanovićem.

luna3

Foto: Printscreen

– Iskreno, ne bih ni sa njom, ni sa njim. Kad bih morala da biram, dugo bih razmišljala. Ona mi više leži, ima taj fazon gdje bih ja mogla da se prilagodim, što se tiče glasovnih sposobnosti. On dečko ubija kako pjeva, to ne mogu da mu osporim. Kada bih morala da biram, izabrala bih Kiju – rekla je Đoganijeva.

Buduća pjevačica otkrila je i da se čula sa Nenadom Marinkovićem Gastozom.

– On me je odmah pozvao, dan nakon što sam izašla, razgovarali smo. Riješili smo neke nesuglasice koje su bile dok sam ja bila unutra. Čestitao mi je i pružio mi je podršku. U toku razgovora Marko je bio pored mene – objasnila je Đoganijeva.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *