SANJA MARINKOVIĆ SE NA MORU SKINULA U PROVOKATIVNI KUPAĆI: Kad su vidjeli njeno tijelo u 45. godini DAH IM JE ZASTAO (FOTO)

SANJA MARINKOVIĆ SE NA MORU SKINULA U PROVOKATIVNI KUPAĆI: Kad su vidjeli njeno tijelo u 45. godini DAH IM JE ZASTAO (FOTO)

Popularna voditeljka odmara u Crnoj Gori, a uslikali su je kako uživa na plaži u minijaturnom bikiniju koji je istakao njenu savršenu figuru.

sanja-mSanja Marinković koja je na polovini pete decenije zaista izgleda besprijekorno i njeno tijelo je savršenoj formi. Kako saznajemo, na tome može da bude zahvalna i iscrpnim treninzima joge koju je počela da praktikuje tik pred ljeto.

Sanja, inače, trenira više od decenije i ide na različite vrste vežbi, ali joga je, definitivno, njena nova ljubav.

– Sanja Marinković je poznata kao neko ko obožava fizičke vežbe i redovno ide na treninge godinama unazad. A na nagovor bliske prijateljice pre nekoliko mjeseci je krenula na jogu i upoznala je sve čari ove vrste vežbanja – kaže nam dobro upućen izvor.

On dodaje da se od tada Sanja oseća opuštenije, relaksiranije i da se to vidi po njenom držanju i gipkosti, kao i osmehu koji ne skida sa lica ni na ljetovanju.

– Oduševljena je rezultatima nakon nekoliko nedelja vežbanja i joga je nešto čime će se definitivno posvetiti u budućnosti. Sanja je neko ko je uporan i kada nešto odluči, ide do kraja – prepričava izvor, koji dodaje da je voditeljka sve više zainteresovana i za meditaciju i za duhovno usklađivanje koje joga donosi sa sobom.

screen-shot-07-22-19-at-09-27-pm-002

A Sanja Marinković je na plaži istinski bila opuštena. Uživala je u svakom trenutku, sunčala se, rashlađivala, kupala, malo se odmarala uz mobilni telefon, a svi pogledi bili su uprti u nju s obzirom na to kako izgleda.

Lijepa voditeljka, naime, na tijelu nema ni gram celulita, samo mišiće i zategnutu kožu.

Sanja je na plažu došla sama i zadržala se nekoliko sati, a onda je otišla na ručak.

Inače, Sanja Marinković se na moru priprema i za još jedan važan projekat koji bi trebalo da krene od septembra na ružičastoj televiziji.

screen-shot-07-22-19-at-09-27-pm


U pitanju je emisija “Sve za ljubav“ koju bi ponovo trebalo da vodi sa kolegom Milanom Kalinićem.

Emisija koja se više od deset godina emitovala na malim ekranima donosila je potresne životne priče koje prate obične ljude, iznenađenje koja zaljubljeni parovi pripremaju jedan drugom, malo humora i mnogo suza. Sanja Marinković je nedavno u jednom intervjuu istakla da bi je obradovalo da ona i njen dugogodišnji kolega ponovo stanu zajedno pred kamere.

milan-kalinic

– Vraćamo se, mislim, nadamo se. Milan i ja to želimo, a sudeći po reakciji publike, i gledaoci to žele. Sve zavisi od okolnosti. Radujem se da Milan i ja ponovo radimo, sada smo mnogo mlađi, ljepši i pametniji – rekla je Sanja Marinković.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *