BRANILI SU JOJ DA SE UDA ZA NJEGA, A SADA JE KRIJE OD JAVNOSTI: Pogledajte kako izgleda supruga DINE MERLINA, ima samo jednu sliku s njom!

BRANILI SU JOJ DA SE UDA ZA NJEGA, A SADA JE KRIJE OD JAVNOSTI: Pogledajte kako izgleda supruga DINE MERLINA, ima samo jednu sliku s njom!

Pjevač Dino Merlin rijetko se u javnosti pojavljuje sa svojom suprugom Amelom, sa kojom ima dvoje djece.

Kako je pjevač jednom i sam rekao, prije braka bili su u vezi skoro pet godina.

merlin

– Sa svojom ženom Amelom sam od sedamnaeste godine i još uvijek mi je lijepo. Nemam problema ni skandala. Doduše, nismo u braku tolike godine, jer smo se zabavljali skoro pet godina – vraća Merlin svoj film uspomena. Bila je to ljubav na prvi pogled. Sjeća se i datuma. Bilo je to 8. 8. 1979. godine.

Majka mu je, ne krije, bila omiljena u društvu. Često je znala posuđivati novac od drugih, da bi nekom drugom pomogla….

Posted by Na vrhu uvijek ima mjesta, ako se krene sa dna on Ponedjeljak, 29. May 2017.

Amelini roditelji su bili protiv ljubavi sa Dinom, jer je bio siromašan momak, a ona je studirala arhitekturu i imala i ptičijeg mlijeka.

– Borili smo se, krili, ali niko nas nije mogao rastaviti. Nakon pet godina smo se tajno vjenčali. Bilo je to romantično vjenčanje, iako sam svoju ženu doslovno oteo. Uz nas su bili samo moj kum i Amelina sestra koja je bila kuma. Govor matičarke bio mi je predug, stalno sam pogledavao na vrata da ne bi neko naišao i pokvario našu sreću. Nakon vjenčanja otišli smo na bračno putovanje u Dubrovnik, a kad smo se vratili, preselili smo se mojoj majci i odmah osjetili udar svakodnevice. Mene je čekala velika odgovornost za porodicu i težak rad, a Amelini roditelji bili su toliko ljuti da pola godine nisu htjeli ni da čuju za nju – sjeća se Merlin tih vremena i dodaje:

dino-merlin-sa-suprugom

 – Ali eto, vrijeme liječi sve pa me danas Amelini roditelji vole i više nego što zaslužujem.

Kaže da nikada neće zaboraviti trenutak kad se poslije prve turneje po Jugoslaviji vratio kući praznih džepova i gladan.

– Moja žena je stajala na vratima, dočekala me s bebom. Naida je možda imala pola godine, a supruga Amela je baš završavala arhitekturu. Tiho me je upitala: ”Jesi li nam što donio? Nemam za mlijeko”. Ja nisam imao ni jedan jedini dinar. Nisam donio ništa jer nisam ništa zaradio. Bili su tu golemi troškovi. Dao bih sve da sam te noći mogao odgovoriti: ”Da, donio sam 100 maraka”, piše “Ekskluziva.ba”.

dino-merlin333-696x456

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *