Ovako je Ana Bekuta izgledala prije estetskih operacija: Procururile slike koje je pjevačica slala svom estetskom hirurgu, NIKO NE MOŽE DA JE PREPOZNA

Ovako je Ana Bekuta izgledala prije estetskih operacija: Procururile slike koje je pjevačica slala svom estetskom hirurgu, NIKO NE MOŽE DA JE PREPOZNA

Bekuta se slikala prije hirurških intervencija i te slike poslala svom hirurgu u Španiji, koji ju je podmladio i uljepšao.

Foto, Instagram
Ana Bekuta (56) zategla je kožu lica i vrata, a Kurir je došao u posjed ekskluzivnim fotografijama koje je pjevačica slala svom estetskom hirurgu u Španiju prije nego što je zahvat obavljen.

Ide redovno na botoks

Po njegovom savjetu, pjevačica se fotografisala bez trunke šminke, i to iz svakog ugla, da bi joj se na fotografiji jasno vidjele sve bore i izraženo crvenilo na vratu. Većina obožavalaca sjeća se Ane i iz perioda spuštenih kapaka i sa zaobljenim nosem, a skalpel joj je, po svemu sudeći, pomogao da se „proljepša“.

Podsjetimo, Bekuta je prije petnaest godina operisala nos, a na jednoj beogradskoj klinici korigovala je kapke i ubrizgavala botoks. Međutim, ozbiljniju intervenciju pjevačica je odlučila da uradi u Španiji kod svjetski poznatog plastičara prije nekoliko godina.

Foto: Damir Dervišagić
Da je išla na remont Bekuta krije i od najbližih prijatelja, ali fotografije do kojih smo uspjeli da dođemo odale su je.

FOTO, Printscreen
– Bekuta je poznata kao žena koju krasi izuzetan glas i taj kvalitet nikad niko nije mogao da joj ospori. Međutim, ona nije uvek izgledala onako kako je željela. Godine prolaze, a ona i dalje nastupa i veoma joj je važno da izgleda lijepo. Često odlazi na tretmane lica i tijela, pomoću kojih svoju kožu održava vitalnom. Ali to nije dovoljno, pa se s vremena na vrijeme podvrgne i nekoj estetskoj korekciji. Operisala je nos, očne kapke, popunila je usne, a pretpostavlja se da su i njene grudi bile na doradi. Na botoks ide redovno – priča naš dobro obavješteni izvor.

Tajnovita

On objašnjava zbog čega se Mrkina partnerka odlučila da lice radi u inostranstvu, a ne u Srbiji.

FOTO, Printscreen
– Ana ne voli da priča šta je radila na licu i tijelu, a odlazak u inostranstvo joj je garantovao diskreciju. Po preporuci je došla do jednog od najboljih plastičara. Međutim, ona o tome nerado govori u javnosti – završava naš izvor.

Povukle nogu one su prve išle kod plastičara

Plastične operacije odavno su prestale da budu tabu tema, ali mnoge zvijezde i dalje kriju da su se proljepšale pomoću noža. Ipak, ima i onih koje o tome otvoreno govore. Da je ugradila silikone među prvima je krajem devedesetih priznala bivša članica prve postave grupe Models Ivana Berendika. Suzana Mančić je grudi uvećala odavno, a hirurge je, kažu, obilazila i zbog liposukcije i fejsliftinga. I Zorica Brunclik je među prvima poprsje uvećala silikonima. I Lepa Brena, Vesna Zmijanac, Jelena Karleuša Ana Nikolić, Jami redovno posjećuju plastičnog hirurga u želji da budu ljepše, izazovnije i sek*epilnije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *