OVA PJEVAČICA JE BILA VELIKA LJUBAV ŠABANA ŠAULIĆA PRIJE GOCE! Pogledajte samo kakvo tijelo ima sa 63 godine, SKINULA SE U BIKINI I RASPAMETILA MUŠKARCE!

OVA PJEVAČICA JE BILA VELIKA LJUBAV ŠABANA ŠAULIĆA PRIJE GOCE! Pogledajte samo kakvo tijelo ima sa 63 godine, SKINULA SE U BIKINI I RASPAMETILA MUŠKARCE!

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić više od četiri decenije proveo je sa suprugom Gordanom, a malo ko pamti da je prije nje njegova velika ljubav bila pjevačica Milena Plavšić. 

Ona je tada bila na početku svoje karijere, dok je on već bio popularan, a kako se priča, trebalo je čak i da se vjenčaju. Iako se Šaban brzo oženio Gocom, Milena i on obnovili su svoj prijateljski odnos i 2001. godine snimili duetsku pjesmu “Vjeruj mi”, a pjevačica, koja danas ima 63 godine, pokazala je da i u sedmoj deceniji izgleda sjajno!

Vrele ljetnje dane iskoristila je za bijeg iz Beograda u još vreliji Egipat, gdje odmara već nekoliko dana. Ona je odabrala jedan od ekskluzivnijih rizorta u čijim čarima uživa, dok njeni pratioci uživaju u prizorima kojima ih svakodnevno iznenađuje.

603699-milena-plavsic1-ff

(foto: Društvene mreže)

Pjevačica se skinula u bikini i vitkom figurom pohvalila na društvenim mrežama, gdje ju je sačekala salva komplimenata na račun njenog izgleda, koji je u 63. godini više nego sjajan!

Vitka linija, zanosne obline i blistavi ten samo su neke od stvari zbog kojih su joj odmah pozavidjele mnogo mlađe dame.

603701-milena-plavsic2-ff

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *