STRAŠNI PRIZORI NAKON NESREĆE: Djevojka koja je vozila jedina je preživjela, kad su je našli vrištala je i ponavljala JEDNU REČENICU

STRAŠNI PRIZORI NAKON NESREĆE: Djevojka koja je vozila jedina je preživjela, kad su je našli vrištala je i ponavljala JEDNU REČENICU

Mačva je zavijena u crno! Četvoro mladih, starosti između 18 i 20 godina, poginulo je, a djevojka (20) povrijeđena je u jezivoj saobraćajnoj nesreći kod Šapca kada je njihov automobil iz nepoznatog razloga svom silinom udario u betonski stub kraj puta! 

Kako javljaju srbijanski mediji, vraćali su se iz provoda u Šapcu, a od siline udarca, tijela, garderoba, krhotine i obuća bili su rasuti po putu i 30 metara dalje od mesta udesa!

Jeziva tragedija dogodila se juče oko 5 sati ujutru na putu Šabac – Mačvanski Pričinović kod mesta Tabanović, kada je automobil „ford fijesta“ šabačkih tablica, kojim je upravljala Maja Lolić (20), sletio s puta. Automobil se prevrtao, a zatim je svom silinom prošao kroz betonski propust i udario u betonski stub javne rasvjete.

– Vozilom je upravljala Maja Lolić (20), a poginuli su njena rođena sestra Sara (18), Miodrag Jovićić (19) , Ivana Bogunović (20) i Tanja Lacković (18). Tanja je iz sela Klenja, dok su svi ostali iz Mačvanskog Pričinovića. Poginuli su na nekoliko kilometara od svoje kuće. Maja, koja je upravljala vozilom, povređena je i prebačena u šabačku bolnicu – navodi izvor blizak istrazi.

1929365-1928959-whatsappimage20190727at08-17-14-edit-copy-ls

(foto: Kurir.rs)

Potpuno smrskan automobil, sa razbacanom odjećom, cipelama i tijelima, šokirao je mještane Tabanovića.

– Ovo je tragedija kakvu ne pamtimo. Usred noći čuli smo jak udarac i svi smo izašli napolje. Automobil je bio potpuno izlupan sa svih strana. Jedan komšija je brzo izvukao akumulator, koji je varničio, da se ne bi zapalili. Djevojka koja je vozila je preživjela. Vrištala je: „Vidi da li mi je sestra živa!“. Komšije su joj davale vodu i bila je svjesna sve vrijeme. Non-stop je tražila sestru i molila ljude oko sebe da vide da li joj je sestra živa. Ovakav prizor nikad neću da zaboravim. Dvoje mrtvih bili su u automobilu, ostali rasuti po putu. Cipele, garderoba, dijelovi automobila, staklo, krv, farmerke koje vise, papuče ispod sjedišta … Sve je bilo rasuto po ulici i automobilu. Jedno tijelo je ležalo, pa drugo 20 metara dalje… Jednoj djevojčici je bila otkinuta ruka… – kaže jedan od mještana Tabanovića koji je želio da ostane anoniman.

Mladić i devojke bili su u provodu, a vraćali su se sa dva automobila. U drugom automobilu nalazila se rođena sestra poginulog Miodraga Jovićića, koja nije ni znala da je izgubila brata

Kako saznajemo, uzrok tragedije je najvejrovatnije neprilagođena brzina, a policija utvrđuje okolnosti nesreće u kojoj je četvoro mladih izgubilo život.

Meštani Mačvanskog Pričinovića juče su zanijemili od šoka kada su čuli strašne vesti. Jedan mještanin je za „Alo!“ ispričao da su stradala dobra djeca i da će jedva smoći snage da izjave saučešće porodicama poginulih.

– Ne znamo kako je došlo do nesreće. Možda je bila velika brzina, a možda je Maja zaspala za volanom. Maja je vozila sigurno dvije godine i dosad nije imala probleme. Kada sam jutros ustao, vidio sam svoju ženu kako sjedi u dvorištu i plače. Onda mi je rekla šta se dogodilo – kaže komšija stradale Sare Lolić.

Komšije iz druge ulice kažu da mesto nesreće izgleda stravično.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *