Nisam mogla da imam djecu – onda sam zatrudnila sa bratom BIVŠEG DEČKA ali to nije NAJGORE !

Nisam mogla da imam djecu – onda sam zatrudnila sa bratom BIVŠEG DEČKA ali to nije NAJGORE !

Iako ste u vezi nekada srce jednostavno ne može da rekne ne osobi koja vam se neplanirano svidi I osvoji vas .Oov je priča jedne žene koja ne zna šta da radi jer se našla u veoma teškoj situaciji .

“Još dok sam bila u vezi sa svojim bivšim, bila sam dobra sa ženom njegovog brata koja me jednom prilikom pozvala kod njih u goste i kasnije kada smo se razišli” . Tako ova djevojka nije odoljela iskušenju i završila je u vezi sa bratom bivšeg jdečka. Kaže da se mnogo vole, ali on nažalost nije slobodan. Sada traži savjet na od poznate kolumnistkinje Dear Deidre.

Ovo je njena priča, a na kraju je dobila savjet :

Dobit ću dijete, ali njegov otac je brat mog bivšeg dječka. Ludo smo zaljubljeni, iako on ne može da ostavi svoju ženu i 3 djece. Nisam mislila da ću imati djecu pa mi je saznanje da sam trudna izazvalo veliki šok,pa i sada ne znam šta da radim.

Imam 27 godina, a njemu je 33. S abivšim dečkom sam raskinula prije 2 godine, ali već tada sam znala da zapravo volim njegovog brata. On je najzgodniji momak kojeg poznajem, zasmijava me i eoma je nježan i brižan.

Sastajemo se kad god on uspije da odvoji malo vremena, a ja mu se prilagodim tako da sam uvijek dostupna, jer živim za taj trenutak kada sam sa njim.Njegov sin ima 7 godina i boluje od cerebralne paralize . Njegov i život njegove supruge nisu nimalo lagani. On je dobar otac. Znam kako stvari stoje i nikada ne bih tražila od njega da ih ostavi .

Onda sam saznala da nosim njegovo dijete . Znam da je ova situacija moralno pogrešna, ali volim ga.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *