SILOVAO JE PRVO SVEKAR, A ONDA I BRAT OD MUŽA: Šok je uslijedio kad se rodilo DIJETE!

SILOVAO JE PRVO SVEKAR, A ONDA I BRAT OD MUŽA: Šok je uslijedio kad se rodilo DIJETE!

Nakon višestrukog se*sualnog zlostavljanja jedna žena odlučila je prijaviti policiji šta se sve događalo, a Sud je tek nakon DNK analize mogao donijeti odluku.

Prevod i adaptacija: Doznajemo.com/A.N.

Sve je počelo nakon što se žena, čiji puni identitet nije objavljen u cilju zaštite žrtve, udala 2010. godine. Policiji je slučaj prijavljen u 11. mjesecu 2015. godine, a na sudsku presudu moralo se čekati skoro dvije godine.

Ženu su više puta silovali vlastiti svekar, ali i brat njenog supruga, stariji svekrov sin. Ali, što je posebno šokiralo istražitelje, važnu ulogu u slučaju imala je i žena bratovog supruga.

Ona je, pokazat će to istraga, aktivno učestvovala u cijelom slučaju i zaista je bila jetrva koju niko ne bi poželio.

Evo kako se klupko počelo raspetljavati…

Prvo je sa se*sualnim zlostavljanjem počeo svekar, a nakon nekoliko mjeseci i njegov stariji sin. A žena tog sina navodno je stavljala mješavinu sedativa u mlijeko žrtve. Kad bi ova zaspala, slijedio bi užas.

Spomenute 2010. godine, žena se udala i očekivala je vjerovatno bračnu sreću. Nije ni slutila da će sve završiti u policiji, odnosno pred sudom u indijskom Chandigarhu, zajedničkom području koje služi kao glavni grad saveznih država Punjab i Haryana u ovoj azijskoj zemlji.

Lokalni sud proglasio je ženinog svekra i njegovog starijeg sina krivim za više od jednog slučaja silovanja, a jetrvu za prikrivanje slučaja.

Naime, žrtva je na ovaj svijet donijela dijete, a nakon što je započela istraga, Sud je naredio da se provede DNK vještačenje. Rezultati su bili nedvojbeni – geni djeteta su se podudarali sa jednim od osumnjičenih silovatelja – svekrom!

Na površinu su isplivale i ostale pojedinosti priče, nakon što je žena podnijela prijavu policiji u jedanaestom mjesecu 2015. godine. Nakon vjenčanja 2010. njen suprug se mentalno i fizički promijenio u odnosu na period prije braka, tvrdila je žena.

Prvo je sa se*sualnim zlostavljanjem počeo svekar, a nakon nekoliko mjeseci i njegov stariji sin. A žena tog sina navodno je stavljala mješavinu sedativa u mlijeko žrtve. Kad bi ova zaspala, njih dvojica bi je silovali. A jetrva ih je, navodno, na to čak i podsticala!?

Dodatno, prijetili su njenom suprugu da će ga ubiti, ako išta ikome kaže o zlostavljanju, za koje je očito i on znao.

Naposljetku, žena je sve povjerila svojoj rođenoj sestri, a ova ju je nagovorila da ode na policiju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *