12 momaka silovali djevojku: HTJELA JE IMATI SE*S SA JEDNIM, a onda su došli njegovi drugovi…

12 momaka silovali djevojku: HTJELA JE IMATI SE*S SA JEDNIM, a onda su došli njegovi drugovi…

Djevojku (19) iz Britanije navodno je u turističkom mjestu Ayia Napa na Kipru silovalo je 12 tinejdžera iz Izraela, a ona je u izjavi navela da je dobrovoljno imala s*k* sa jednim, kada su je napali i njegovi drugovi.

Svi tinejdžeri poriču silovanje.

Ona je ispričala policajcima da je otišla u hotelsku sobu u Ayia Napi, kako bi se vidjela sa jednim od momaka, kojeg je upoznala nekoliko dana ranije.

– U jednom trenutku su me pustili, jer sam se onesvijestila. Polugola sam odjurila do svojih prijatelja i otišla na kliniku – ispričala je djevojka policajcima.

Soba u kojoj se desio incident

Prema tvrdnjama žrtve, momci su bili pijani i maltretirali su je.

– Cijelo tijelo joj je bilo povrijeđeno i prekriveno modricama. Onda je u suzama pobjegla iz te sobe i otišla kod prijatelja sa kojima je sačekala policiju – navodi izvor blizak djevojci.

Tri Izraelca su izjavila da su imala sa njom spolne odnose, na koje je ona pristala, ali da je ostalih devet momaka silovalo tinejdžerku.

Pozvani su policajci i uhapšeni su osumnjičeni muškarci, prije nego što su ih doveli u sudnicu, gdje im je izrečeno zadržavanje u pritvoru osam dana, dok policajci pregledaju DNK dokaze koje su dostavljeni.

Instagram poruke su također objavljene otkrivajući kako je jedan od optuženih izraelskih tinejdžera danima flertovao s njom, uključujući i pozivanje u njegovu sobu, piše Alo!

Silovana devojka je na Kipar došla kako bi pronašla sezonski posao sa drugaricama, piše Daily Mail.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *