GORE DRUŠTVENE MREŽE!? Isplivala PREPISKA Marka Miljkovića, EVO šta će RADITI u Egiptu, KO BI REKAO?!

GORE DRUŠTVENE MREŽE!? Isplivala PREPISKA Marka Miljkovića, EVO šta će RADITI u Egiptu, KO BI REKAO?!

Luna Đogani i Marko Miljković su danas otputovali na dugo najavljivano ljetovanje u Egipat. Oni su se spremili i javili sa aerodroma danas dok su čekali svoj let.

Iako se ovih dana spekulisalo da je njihova veza u krizi zbog toga što Lunina majka navodno ne odobrava ovu vezu, oni su to danas porekli svojim odlaskom na zajedničko ljetovanje.

luna4

(foto: Instagram)

Međutim, ono što je danas uzdrmalo ljude na društvenim mrežama je  prepiska Marka Miljkovića koja je isplivala, a u kojoj on navodno traži da kupi nedozvoljene supst,ance. U prepisci se vidi da Marko kaže navodnom dobavljaču, da ne može da nađe to što mu je potrebno u bloku.

Pored objave je neko ostavio sarkastični komentar fanovima Lune i Marka da nastave da im šalju stvari i novac, kako bi imali da troše za ove potrebe-

– Luljeta i Marko bijele crte prave, a fanovi se baš potrudili da im obezbijede da mogu da uživaju i u jednu tačku na plafonu da gledaju. Izbačena prepiska i video zapis u kojoj Miško bijelo traži – piše u komentaru.

luna-marko

(foto: Instagram)

Da li su oni zaista sa sobom ponijeli nedozvoljene s,upstance u Egipat i da li je ova prepiska legitimna? Ostaje da vidimo.

Već nakon ovog komentara uslijedio je drugi.

– Koliko će Marko zaraditi u Egiptu, mislim od nastupa – prokomentarisao je neko aludirajući na ovaj slučaj.

image-6-0

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *