KAKVI SU OVO RODITLJI: Blizanci pronađeni u autu bez znakova života ! TATA IH JE ZABORAVIO I OTIŠAO NA POSAO

KAKVI SU OVO RODITLJI: Blizanci pronađeni u autu bez znakova života !  TATA IH JE ZABORAVIO I OTIŠAO NA POSAO

Njujorška policija objavila je da su jednogodišnji blizanci umrli u automobilu parkiranom u Bronxu nakon što je njihov otac zaboravio da su u autosjedalicama na stražnjem sjedištu i otišao na posao.

newyork-nationalgeographic-2328428-adapt-1900-1

Imena 12-mjesečnih beba su Mariza i Phoenix Rodriguez, a otac ih je pronašao oko 16 sati u petak nakon što je odradio osmosatnu smjenu na poslu.

Policija je ispitala 39-godišnjeg oca koji im je rekao da je starije dijete u dobi od tri godine ostavio u Westchesteru, a potom se odvezao na posao u Medicinski centar u Bronxu i zaboravio na blizance na stražnjem sjedištu.

hitna

Nakon posla sjeo je u automobil i odvezao se dva bloka dalje, a onda uočio djecu s pjenom u ustima. Odmah je pozvao hitnu pomoć.

Prema izjavama svjedoka, zaustavio je automobil i zapomagao. Odveden je u pritvor gdje je na ispitivanju.

lisice-hapsenje-419914345

– Ovo je strašna tragedija. Objavit ćemo više informacija nakon okončanja istrage – izjavio je glasnogovornik njujorške policije.

Mnogi ljudi s nevjericom reagiraju na roditelje koji svoje dijete ostave u vrućem automobilu. Kako piše portal Omni Calculator, mnogi su eksperimenti pokazali da čak i na malo hladniji ljetni dan temperature unutar zatvorenog vozila mogu premašiti 52 Celzijeva stupnja. 

new-york

Djeca su nevjerojatno osjetljiva na vrućinu i zato parkiranje u hladu ili ostavljanje otvorenog prozora ne znače da se tragedija poput ove neće dogoditi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *