NA INSTAGRAMU MAČKA I POL, A SAD SU DARU USLIKALI NA PLAŽI KAD JE MISLILA DA JE NIKO NE VIDI: Stomak preliva, salo se vidi, evo kako zaista IZGLEDA!

NA INSTAGRAMU MAČKA I POL, A SAD SU DARU USLIKALI NA PLAŽI KAD JE MISLILA DA JE NIKO NE VIDI: Stomak preliva, salo se vidi, evo kako zaista IZGLEDA!

Pjevačicu Daru Bubamaru uhvatili kako se odmara na luksuznoj plaži u Crnoj Gori, a očito je da se opet poprilično ugojila.

Ona je očigledno toga svjesna pošto je sve vrijeme stomak pokrivala haljinom.


U roze bikiniju Dara je popodne na plaži u Crnoj Gori provodila ispijajući flašu pića sa prijateljicom, a svoj stomak uporno je krila haljinom koju je držala u krilu. Pjevačica se odmarala na privatnoj plaži, daleko od radoznalih pogleda, što je i logično s obzirom na to da se ponovo ubucila.

– Iako je u prvi mah pokušavala da se sakrije iza kačketa i belih naočara, čim je kročila na plažu svima je bilo jasno da je to Dara Bubamara. Bio sam šokiran kada je prišla ležaljci i skinula se u kupaći jer uopšte ne izgleda ni približno kao na slikama na Instagramu. Pratim je na društvenim mrežama i sudeći prema fotografijama mislio sam da izgleda kao avion, međutim uživo je priča sasvim drugačija. Mnogo se ugojila, a u stomaku najviše – kaže jedan od turista koji se našao na istoj plaži kao i pjevačica.


Dara se tokom cijelog boravka na plaži trudila da prekrije stomak haljinom u kojoj je došla. Ležala je na ležaljci i nije ispuštala telefon iz ruku, a ukoliko bi se haljina pomjerila, odmah ju je namještala nazad na stomak. Ipak u jednom trenutku kada je krenula da dohvati piće sa stola naš paparaco uspio je da uslika koliko se pjevačica zapustila.

– Ceo dan je presedela na ležaljci i nije želela da ustane. Tek nakon što se privatna plaža poprilično ispraznila, pevačica je ustala i slikala se sa prijateljicom – otkriva izvor.

Početkom godine Dara se svima hvalila koliko je smršala i da je dovela liniju do savršenstva. Tada je pričala da je skinula i do 15 kilograma.

– Krenula sam da vežbam svakodnevno u teretani i pazim šta jedem. Teško mi je bilo, ali sada sam jako zadovoljna rezultatima i neću prestati da radim na tome da budem ultraseksi – rekla je svojevremeno Bubamara za “Blic”, ali izgleda da se u međuvremenu potpuno zapustila, a više slika pogledajte u galeriji.

– Dara stvarno voli da jede i to je njen najveći problem. Pored toga, zbog stalnih nastupa ima potpuno neredovnu ishranu, što joj usporava metabolizam i čim se najmanje ne drži zdravih navika i dijete, odmah se ugoji. Uz to, ne pomaže ni što često voli da popije i koju čašicu alkohola, što takođe utiče na kilažu – objasnio je izvor blizak pevačici.

Na Instagramu riba i po

Pjevačica svakodnevno kači fotografije na svom Instagramu u bikiniju, koje su očigledno samo dobar proizvod fotošopa. Na njima Dara ne samo što je zategnuta, već ima i isklesane trbušnjake. Tome svedoči i fotografija koju je izbacila istog dana sa plaže na kojoj ju je slikao naš paparaco, a na kojoj nema ni grama sala, već sasvim zategnuto i vitko tjelo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *