SAŠA POPOVIĆ DONIO ODLUKU KOJA SE MNOGIMA NEĆE DOPASTI: Evo šta će biti sa ‘ZVEZDAMA GRANDA’!

SAŠA POPOVIĆ DONIO ODLUKU KOJA SE MNOGIMA NEĆE DOPASTI: Evo šta će biti sa ‘ZVEZDAMA GRANDA’!

Popović mijenja koncept takmičenja, ali će akcenat “Zvezda Granda” ostati na takmičarima

Grandonline

Direktor “Grand” produkcije Saša Popović u emisiji “Zvezde Granda specijal” najavio je velike promjene kada je popularno muzičko takmičenje u pitanju.

Popović je otkrio da će u narednoj sezoni pored stalnih članova žirija okupiti i velika muzička imena iz cijele bivše Jugoslavije.

“Najaviću sljedeću sezonu Zvezda Granda, tema je ovakva. Cijela jugoslovenska, odnosno ex-jugoslovenska estrada boriće se protiv našeg žirija. Naravno, glavni akteri su kandidati za “Zvezde Granda”. Šta to znači vidjet ćete u sljedećoj sezoni – rekao je Popović, prenosi Telegraf.rs.

Grandonline

U toku emisije Popović je otkrio da će Marija Šerifović biti član žirija u narednoj sezoni, a kada ju je upitao kada će se ostvariti u ulozi majke dobio je odgovor koji nije očekivao.

“Pošto si u filmu “Ispovijest” rekla da ćeš se ostvariti kao majka, kada će doći do toga i da li to i dalje planiraš? – pitao je Popović.

Grandonline

“Apsolutno, planiram onog trenutka kad prestanem da budem članica “Zvezda Granda”. Zato što ja želim da se tom svom malom biću zaista posvetim, a ne da ga čuvaju babe i dede, kao što su mene čuvali – rekla je pjevačica.

“Mene najviše interesuje ko će biti otac- rekao je Saša, a kako je rekla, i Mariju, to najviše zanima.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *