SKANDAL NA SNIMANJU LUNINOG SPOTA, VEĆ SE PONAŠA KAO BAHATA DIVA: Niko nije mogao vjerovati KAD JE OVO URADILA, sramotno!

SKANDAL NA SNIMANJU LUNINOG SPOTA, VEĆ SE PONAŠA KAO BAHATA DIVA: Niko nije mogao vjerovati KAD JE OVO URADILA, sramotno!

Nakon izlaska iz Zadruge, Luna Đogani je krenula u izgradnju karijere pjevačice. Ona je odmah počela da radi na novim pjesmama, a jučer je održano snimanje njenog prvog spota. 

screenshot-5


Foto: Instagrm

Društvene mreže su se usijale od komentara na račun odjevne komninacije koju je izabrala za snimanje spota. Naravno, kao i uvijek mišljenja su različita od onih koji je podržavaju, do sarkastičnih i podrugljivih komentara.

Marko Miljković je nakon skandalnozne emisije u kojoj je učestvovao, a u kojoj se posvađao sa Lepim Mićom, gađao ga flašom, a potom napustio emisiju, otišao pravo na snimanje spota. 

screenshot-2


Foto: Instagram

Odmah je obajvio snimak sa seta, gdje se vidi Luna Đogani u trenutku kada je njen frizer sređuje za snimanje. Ono što je nama zapalo za oko je njen nastup van kamera. Naime, telefon joj je zazvonio, a ona je bijesno i sa grimasom na licu odmahnula i negodovala što joj telefon zvoni.

Kada su joj rekli da je zove “tata” ona je rekla da se neko drugi javi, odmahujući rukama kao uobražena diva. 

screenshot-4


Foto: Instagram

 Adame, tata je neka se neko javi – naredila je. 

Podsjećamo da se ona slično ponašala i u Zadruzi, kada se derala na Adama Đoganija i Lazara Jeremića, jer nisu uvježbali koreografiju onako kako je to ona zamislila, pa je sebi dala pravo da ih vrijeđa i da zbog toga histeriše.

screenshot-3


Foto: Instagram

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *