“JELENA ME KAO ČOVJEK IZNENADILA”, DRAGANA MIRKOVIĆ ODLUČILA PROGOVORITI: Prije mjesec dana poslala je Jeleni da nešto objavi na svom profilu, nije ni u snu očekivala DA ĆE OVO URADITI!

“JELENA ME KAO ČOVJEK IZNENADILA”, DRAGANA MIRKOVIĆ ODLUČILA PROGOVORITI: Prije mjesec dana poslala je Jeleni da nešto objavi na svom profilu, nije ni u snu očekivala DA ĆE OVO URADITI!

Dragana Mirković se sa estrade čuje samo sa Lepom Brenom. Luče iz Kasidola voli da se ispriča sa starijom koleginicom sa kojom je, kako kaže, prošla sito i rešeto. Gaga naglašava da je sa svim koleginicama u dobrim odnosima, kao i da posebno poštovanje ima prema Jeleni Karleuši.

dragana-mirkovic-nt-269-630x380

– Od kolega sa estrade jedino kontaktiram sa Brenom, koja je u mom životu duže od 30 godina. Nas dvije smo mnogo toga i lijepog i ružnog prošle zajedno. Jako smo vezane i sa njom imam neki poseban odnos. Volimo da razgovaramo o stvarima koje nisu vezane za posao, već se tiču naših privatnih života.

Dragana naglašava da je sa svim kolegana u dobrim odnosima.

karleusa7

Foto: Instagram

– Tu prije svega mislim na Mileta Kitića, Šemsu Suljaković, Kemala Malovčića. Godine poznavanja, druženja  i rada su iza nas.

Posljednjih nekoliko godina, Dragana je baš bliska i sa Jelenom Karleušom.

jelenaig

Foto: Instagram

– Nas dvije imamo specifičan odnos. Posljednji put smo se videle pre šest godina na snimanju novogodišnjeg programa na mojoj televiziji. Dva puta u životu smo popile kafu, ponekad se dopisujemo ali ne mogu da kažem da smo prijateljice. Mi imamo nešto što je još važnije, a to je međusobno poštovanje. Meni je nekada draže to, nego da mi neko govori “maco, kuco” a iza leđa ko zna šta. Jelena je mene kao čovjeka izuzetno iznenadila.

A na pitanje zašto, Dragana odgovara:

jelena

Foto: Instagram

– Prije dva mjeseca jedan moj poznanik oboleo je od raka. Ja sam objavila na Instagramu da mu je potrebna pomoć i zamolila nju da to objavi, jer je ona definitivno najpraćenija ličnost kod nas na društvenim mrežama. Ona je odmah kontaktirala i ljekare u Grčkoj koji su liječili njenu pokojnu majku Divnu, kao i stručnjake u Turskoj. Sve je angažovala kako bi taj moj poznanik dobio mogućnost da ode na jako bitan pregled.Učinila je sve što je mogla, ali je, nažalost, za njega bilo kasno. Pokazala je koliko je humana i dobar čovjek i koliko je drugačija od onoga kako se predstavlja u javnosti.

jelena3

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *