OVO JE ŠOK ZA SVE, a posebno za njegovu porodicu! DO SADA NIKO NIJE ZNAO ZA NJEGA: Pokojni Šaban pored Roberta imao još jednog vanbračnog sina? Oglasio se i želi samo jedno..

OVO JE ŠOK ZA SVE, a posebno za njegovu porodicu! DO SADA NIKO NIJE ZNAO ZA NJEGA: Pokojni Šaban pored Roberta imao još jednog vanbračnog sina? Oglasio se i želi samo jedno..

pokojnom Šabanu Šauliću još uvijek se uveliko priča, naročito o njegovom burnom privatnom životu kojeg je pokušavao držati daleko od javnosti.

saban

Prema pisanju srpskog “Telegrafa”, Šaban Šaulić navodno ima još jednog vanbračnog sina, koji se zove Marko Jovanović i živi u Detroitu.

Prema saznanjima, momak ima 37 godina i riješio je da traži dio nasljedstva pokojnog kralja narodne muzike, a Robert Omaljev, Šabanov vanbračni sin, potvrdio je tu priču.

saban-1

“Jeste, čuo sam da imam brata u Americi. Ako se ispostavi da je stvarno Šabanov sin, ja ću ga rado ovdje ugostiti. I ja sam vanbračno dijete, znam kako je to kada si odbačen”, rekao je Robert. Izvor koji poznaje izvijesnog Marka tvrdi da ranije nije želio da se oglašava u medijima jer mu je očuh situiran, pa nije ni bilo potrebe za tim. On je IT stručnjak i odlično zarađuje.

saban

“Ja ga poznajem jer sarađujem kao IT menadžer s njegovom firmom u Detroitu. Jednom prilikom smo slučajno započeli temu o Srbiji i on mi je tada rekao da mu je pokojni Šaban otac”, otkriva izvor i dodaje kako je navodni Šabanov sin došao do zaključka da bi trebalo da traži svoj dio nasljedstva.

“On je dečko bogat, ali kada se pojavila priča o Šabanovim milionima, koji treba da se naslijede, pa se još dodatno pojavio onaj još jedan račun u Njemačkoj, i Marko smatra da treba da se bori za ono što mu pripada. Neće biti ni grub ni navalentan, želi sve da uradi po zakonu. Planira da dođe u Srbiju i prvo uradi DNK test jer ni sam ne vjeruje majci da mu je Šaban 100 posto otac pošto je ona njegov veliki fan i samim tim postoji mogućnost da ona ne govori istinu”, objašnjava izvor za “Skandal”.

saban-ns

“Ako se utvrdi da je sin pokojnog pjevača, uzeće ono što mu po zakonu pripada. Ako je vjerovati njegovoj majci, koja inače ima dosta slika iz mladosti sa Šabanovih nastupa i koncerata, Marko se rodio prije Mihajla. Strast se desila navodno na nekom njegovom gostovanju u Njemačkoj, a potom se dogodila i trudnoća. Majka mu je rođena u Njemačkoj, ali ima naše poreklo, a kako nije htjela da se miješa u Šabanov i Gocin odnos, nikada mu nije javila da imaju sina, već se preselila u Ameriku čim se porodila”, završava izvor.

saban-saulic-6-830x0-ki1

šaban

PR Porodice Šaulić, Goran Jovanović je kratko rekao da Šaulići nemaju komentar na takve navode.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *