Četiri sina, sva četiri otišla od kuće…

Četiri sina, sva četiri otišla od kuće…

Četiri sina, sva četiri otišla od kuće…

Jedan u Njemačku, dvojica se osamostalila nakon studija pa žive sami, četvrti se oženio a žena neće s nama.

woman1

Kuća stalno prazna, a mi već stari, nema ko da nam pomogne. Imamo veliku kuću i imanje u predgrađu, kao i jedan stan u centru grada, i planiramo da to ostavimo u dobrotvorne svrhe u testamentu.

zena1

Kad već oni o nama ne brinu, poslije svega što smo učinili da ih školujemo i od njih napravimo ljude, zašto bismo mi zbrinuli njih?

woman3

BONUS ISPOVIJEST: 

“Jedno vrijeme sam se viđao sa jednom djevojkom, ali samo prijateljski. Išli smo na kafe, u bioskop, šetali parkom, pričali. 

pregnant-woman

Ni poljubili se nismo, a kamoli nešto drugo i bila je zaista fina djevojka. Prekinuo nam se kontakt kada se ona zbog posla odselila u drugi grad. 

pregnant

Nakon nekoliko mjeseci, presreću me dva lika, kažu da su braća od te djevojke. Ona je trudna, kaže da je beba moja i da sam joj ja rekao kako neću da je prihvatim. Kažu da su došli da me upozore, a ako ne prihvatim bebu, sljedeći put će me pretući i poslati u bolnicu. 

n-pregnant-woman-hospital-628x314

Nisam imao pojma da je trudna, mjesecima se nismo čuli. Zovnem je, pitam o čemu se radi, ona mi kaže kako ne zna ko je otac djeteta, pa im je rekla da sam ja i moli me da prihvatim bebu. 

Razgovor je snimljen, a ovi dvojica prijavljeni policiji, pa ako dođe do nekog sr*nja, nadam se da ću im to prebijanje dobro naplatiti.” 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *