Džejla Ramović oduševila stajlingom! Haljina sa dubokim izrezom po uzoru na slavnu Jennifer Lopez! Nikad bolje nije izgledala! Ova mlada pjevačica izrasta u zgodnu djevojku sa stilom

Džejla Ramović oduševila stajlingom! Haljina sa dubokim izrezom po uzoru na slavnu Jennifer Lopez! Nikad bolje nije izgledala! Ova mlada pjevačica izrasta u zgodnu djevojku sa stilom

U toku je turneja Džejle Ramović i ekipe “Zvezda Granda” i Džejla kao pravi profesionalac svaki put oduševi svojim izgledom! 

Ona još uvijek  gradi svoj stil, a sve po uzoru na slavne ličnosti koje su joj od malena inspiracija. Tako je zavlistala u prelijepoj dugoj, ljetnoj haljini sa izrezom. Nešto slično nosile su Jenifer Lopez i Rihana.

jen
rihanna-oceans-8-cast-cleavage-dress-premiere-pictures-latest-news-1380099

Ovoj zgodnoj mladoj djevojci sve stoji, očito je da sa timom svojih stilista pokušava sa raznim stilovima kako bi zajedno odlučili koji je fazon najbolji za ovu nevjerovatnu pjevačicu.


Svi su oduševljeni pletenicam koje Džejla nosi u zadnje vrijeme i djevojčice, njene obožavateljice je kopiraju.

dzejla

Svi žele biti kao Džejla, jer ona je najbolja!
Pogledajte posljednje fotografije na njenom instagramu koje su oduševile pratioce!

screen-shot-08-02-19-at-09-18-pm-001

Iako se pobjednica “Zvezda Granda” Džejla Ramović kroz takmičenje nosila više sportski, čini se da sada odlučila da malo promijeni svoj stajling.Nedavno je mlada pjevačica obukla štikle, a sada je stajling dovela do vrhunca jer je na jednom od nastupa obukla bijelu haljinu sa izrezom i bez bretela.

screen-shot-08-02-19-at-06-09-pm

Stajling je upotpunila i bijelim dugim rukavima zbog kojih je izgledala kao poznate svjetske zvijezde.

screen-shot-08-01-19-at-05-15-pm

Čini se da Džejla sve više odjeću prilagođava sceni, a s obzirom da joj linija i ljepota to dozvoljavaju, nema sumnje da će svaki odabrani komad odjeće na njoj stajati savršeno.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *