SRCE DA PREPUKNE: DEČKO OTIŠAO U NJEMAČKU DA JE IZNENADI, PA ZAJEDNO POGINULI Jezivi detalji nesreće u kojoj je poginulo troje ljudi

SRCE DA PREPUKNE: DEČKO OTIŠAO U NJEMAČKU DA JE IZNENADI, PA ZAJEDNO POGINULI Jezivi detalji nesreće u kojoj je poginulo troje ljudi

Anđela M. (19), njen momak i ujak nastradali su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju na auto-putu u Nemačkoj, a ljekari se bore za život njenog rođenog brata (14), dok je povrijeđeni otac Anđele, Mile (46), stabilno.

Porodica koja je doživjela strašnu tragediju, živela je u Brzi, selu nadomak Leskovca. Anđela je u julu po završetku srednje škole u Beogradu, otišla u Njemačku gdje su već živjeli njeni roditelji, kao i mlađi brat.

screenshot-3

– Mile je rođen u Njemačkoj, ali je u jednom trenutku u mladosti došao iz Nemačke u Brzu, sve do prošle godine kada se vratio tamo. Anđelina mama je prije možda godinu dana sa sinom otišla za suprugom, a Anđela ove godine u julu. Ujak koji je također poginuo u nesreći je prije nekoliko mjeseci otišao da radi – priča izvor blizak porodici koju je zadesila velika tragedija.

U Beogradu je Anđela živjela kod babe, a završila je multimedijalni smjer u jednoj školi. Ovog ljeta otišla je kod roditelja i trebalo je da započne proceduru sređivanja papira, kao i da pronađe posao.

screenshot-2

– Njen momak je otišao da je iznenadi, da je vidi. Međutim, poginuli su oboje. Tužno, tragično, ne znam šta bih rekla. Slomljena sam. Čula sam se sa Anđelinom mamom, ona mi je i javila da su poginuli. U šoku je – rekao je izvor blizak porodici.

Kako su prenijeli njemački mediji, tragedija se dogodila kada je vozač “forda”, u kom su se nalazili poginuli Srbi, udario u znak stop, a potom se odbio i udario u automobil marke “golf”, i odbacio ga na “pežo”. Za volanom “forda” je bio Mile, Anđelin otac”.

Bild prenosi da su dva muškarca starosti 20 i 41 godinu nastradala na licu mesta, a djevojka stara 19 godina podlegla je povredama u bolnici u toku noći.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *