KARLEUŠA živi na visokoj nozi, a MOLI za ljetovanje: DIVA htjela da ušteka 1.000 EURA, ali je TOTALNO ODLIJEPILA kada je čula šta joj je GAZDA PORUČIO! TAKO JOJ I TREBA!

KARLEUŠA živi na visokoj nozi, a MOLI za ljetovanje: DIVA htjela da ušteka 1.000 EURA, ali je TOTALNO ODLIJEPILA kada je čula šta joj je GAZDA PORUČIO! TAKO JOJ I TREBA!

Jelena Karleuša navodno živi na visokoj nozi, a ustvari se trudi da na svojim putovanjima prođe što jeftnije. Tako je bilo i u Crnoj Gori. 

Pjevačica je imala nastup u Igalu, a željela je da odsjedne u hotelu sa 5 zvjezdica, ali da ga dobije besplatno. S obzirom da nije uspjela u svojim namjerama, bila je ogorčena, jer je mislila da će gazdi biti odlična reklama preko društvenih mreža gdje Jelena ima “armiju” pratilaca.

jelenaig

– Jelena je bila veoma zgrožena njihovim postupkom, ali nije htjela da odustane. Ona je zvala nekoliko prijatelja iz Crne Gore da im objasni šta joj se desilo, ali ni oni joj nisu bili od pomoći. Kada je stigla s menadžerom u hotel pravila se uvrijeđena i bila je veoma poslovna, čak pomalo i drska u razgovoru s recepcionerima. 

jk-instagram2

Pošto je za nju uobičajeno da objavljuje fotografije sa mjesta gdje se nalazi, sada je bila potpuno nijema. Uopšte nije fotkala luksuzni apartman u kojem je bila smještena, prelijepi bazen niti restoran. Ona je objavljivala fotke s jahte, kao i s nastupa, ali ništa što bi moglo da pokaže gdje je odsjela – kaže izvor i dodaje da se na izlasku posljednjeg dana desila promjena.

jk-instagram1

–    Posljednjeg dana, Karleuša se srela sa glavnim menadžerom hotela i ipak našla zajednički jezik. On joj je napravio popust za tri noćenja, i obećao joj je da sljedeći put kada dođe moći će da boravi besplatno, a ona je odmah ispunila svoj domaći zadatak. U opisu fotografije s bazena koju je objavila na Instagramu odmah je napisala gdje se nalazi i zahvalila se ljubaznom osoblju i vlasnicima najljepšeg hotela u Crnoj Gori – ispričao je izvor, prenosi Kurir. 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *