ONA IMA 63 GODINE I NIKO NE MOŽE SKINUTI POGLED: Ovo je početak, kada joj vidite lice ništa vam neće biti jasno

ONA IMA 63 GODINE I NIKO NE MOŽE SKINUTI POGLED: Ovo je početak, kada joj vidite lice ništa vam neće biti jasno

Američka manekenka, model i glumica Christie Brinkley vjerovali ili nema 63 godine. 

ch3

Foto: Instagram

ch4

Foto: Instagram

Ova majka troje djece koja je u karijeri zaradila više od 100 miliona dolara zahvaljujući svom glavnom adutu – ljepoti, jedna je od glavnih dama modela koje su i ove godine iznijele kampanju kupaćih kostima za novu sezonu, a njene fotografije su objavljene u čuvenom Sports Illustratedu.

christie1
christie2
christie3

Ne treba ni spominjati da su svi sa nevjericom gledali fotografije i pokušavali shvatiti da Christie Brinkley zaista ima 63 godine.

Zbog svega toga, s javnošću je podijelila neke svoje tajne dobrog izgleda bez obzira na godine.

christiebrinkley

Poručila je da ne drži dijete već jednostavno godinama ima pravilan i zdrav način ishrane, što je upravo ono na šta stručnjaci stalno podsjećaju da je najbolji način. Ističe da se fokusira na to da joj je ishrana uravnotežena, odnosno da konstantno vodi računa o tome da joj obroci sadrže kako ugljikohidrate, tako i proteine i dobre masnoće.

limun3

Njoj je doručak posebno važan obrok u danu, dan započinje sa toplom vodom i limunom, sa čestim dodacima u vidu meda i kajenskog bibera (verzija čilija).

voce-i-povrce

Sam doručak se sastoji od sezonskog voća, žitarica, orašastih plodova i čija sjemenki, dok joj nekada proteinske verzije doručka obično budu bazirane na omletu sa špinatom i gljivama.

ch2

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *