ROBERT POTVRDIO DA ŠABAN IMA JOŠ JEDNOG VANBRAČNOG SINA: Zove se Marko, odlično zarađuje, PORODICA U ŠOKU, EVO KO JE ON!

ROBERT POTVRDIO DA ŠABAN IMA JOŠ JEDNOG VANBRAČNOG SINA: Zove se Marko, odlično zarađuje, PORODICA U ŠOKU, EVO KO JE ON!

Šaban Šaulić ima još jednog vanbračnog sina, koji se zove Marko Jovanović i živi u Detroitu. Kako saznajemo, momak ima 37 godina i riješio je da traži dio nasljedstva pokojnog kralja narodne muzike.

Ova saznanja potvrdio je Robert Omaljev, Šabanov vanbračni sin.

– Jeste, čuo sam da imam brata u Americi. Ako se ispostavi da je stvarno Šabanov sin, ja ću ga rado ovdje ugostiti. I ja sam vanbračno dijete, znam kako je to kada si odbačen – rekao je Robert za Srpski Telegraf.

saban-ns

Izvor koji poznaje izvjesnog Marka uputio nas je u njegovu priču.

– Taj dečko se tek sada pojavio i tvrdi da je Šabanov sin, ranije nije htio da se oglašava jer mu je očuh situiran, pa nije ni bilo potrebe za tim. On je IT stručnjak i odlično zarađuje. Ja ga poznajem jer sarađujem kao IT menadžer s njegovom firmom u Detroitu. Jednom prilikom smo slučajno započeli temu o Srbiji i on mi je tada rekao da mu je pokojni Šaban otac – otkriva izvor i dodaje kako je navodni Šabanov sin došao do zaključka da bi trebalo da traži svoj dio nasljedstva.

– On je dečko bogat, ali kada se pojavila priča o Šabanovim milionima, koji treba da se naslijede, pa se još dodatno pojavio onaj još jedan račun u Njemačkoj, i Marko smatra da treba da se bori za ono što mu pripada. Neće biti ni grub ni navalentan, želi sve da uradi po zakonu. Planira da dođe u Srbiju i prvo uradi DNK test jer ni sam ne vjeruje majci da mu je Šaban 100 posto otac pošto je ona njegov veliki fan i samim tim postoji mogućnost da ona ne govori istinu – objašnjava izvor za Skandal.

– Ako se utvrdi da je sin pokojnog pjevača, uzeće ono što mu po zakonu pripada. Ako je vjerovati njegovoj majci, koja inače ima dosta slika iz mladosti sa Šabanovih nastupa i koncerata, Marko se rodio prije Mihajla. Strast se desila navodno na nekom njegovom gostovanju u Njemačkoj, a potom se dogodila i trudnoća. Majka mu je rođena u Njemačkoj, ali ima naše porijeklo, a kako nije htjela da se miješa u Šabanov i Gocin odnos, nikada mu nije javila da imaju sina, već se preselila u Ameriku čim se porodila. Sinu je pak rekla ko mu je otac i tako se u njemu sada pojavila želja da upozna braću Roberta i Mihajla, kao i sestre Ildu i Sanelu, ali takođe smatra da, ako je njegova majka rekla istinu, treba da naslijedi ono što mu po zakonu pripada – završava izvor.

Podsjećamo, Šaban Šaulić poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja mu se dogodila 17. februara ove godine dok se vraćao sa nastupa u Njemačkoj. Pijani vozač bez vozačke dozvole i u alkoholisanom stanju udario je kola u kojim se nalazio kralj narodne muzike. Šaban je prevezen u bolnicu, ali je ubrzo podlegao povredama i preminuo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *