SVI SU PRENIJELI KAKO SE SUKOBILA SA LJUBAVNIKOM, A SADA SE ANDREANA ČEKIĆ OGLASILA NA INSTAGRAMU: Uputila mu je javnu poruku!

SVI SU PRENIJELI KAKO SE SUKOBILA SA LJUBAVNIKOM, A SADA SE ANDREANA ČEKIĆ OGLASILA NA INSTAGRAMU: Uputila mu je javnu poruku!

Andreana Čekić otvorila je dušu na društvenim mrežama i poslala javnu poruku svom oženjenom dečku Marku Miloševiću.

Ona je u opisu slike napisala nekoliko emotivnih riječi.

andreana-cekic-foto-nkostic-svet-630x380-1

“Sa tobom je rečenica “Nije važan cilj, nego put” dobila pravi značaj. Ranije sam na razna mjesta odlazila sa pogrešnim ljudima, osjećala se usamljena i prazna, tjerala sebe da se oduševim, ali nikako nije uspjevalo. Sa tobom sada sve ima smisla, ljubavi. Sa tobom se radujem svemu što jeste, svemu što će tek da bude. Sa tobom imam sve i više od toga. Zahvalna sam mnogo na tome. Volim te neizmjerno, u svakom trenu, na svakom mjestu”, napisala je pjevačica.

cekiccc

Foto: Instagram

Podsjećamo, nedavno se pojavila vijest kako se pjevačica navodno fizički obračunala sa dečkom u hotelu, te da se tako povrijedila.

Ipak, pjevačica je negirala sve:

– To je laž. Pila sam vodu dok sam se šminkala, čaša mi je iskliznula iz ruke i posjekla sam se tako da nisam mogla stati na nogu. Danas sam već bolje, malo me boli, ali proći će. Marko i ja nikad srećniji nismo bili i upravo smo na putu za Igalo gdje nastupam večeras – rekla je Andreana za Pink.rs.

andre

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *