“Bila sam vrlo siromašno dijete…”

“Bila sam vrlo siromašno dijete…”

“Bila sam siromašno dijete, gladovala da bih završila fakultet i radila svakakve poslove.

sad

Jedan od tih poslova je bilo spremanje i čišćenje kuće jednom starijem gospodinu. Bio je sam, bez ikoga. Ponekad bi razgovarali dugo, govorio mi je da budem jaka i da se držim svojih snova.

sad-woman

Kada sam završila fakultet, neočekivano mi je našao posao iz snova, u struci i Beogradu. Sada, sa svojih 29 godina sam ostvarena žena, na visokoj funkciji, dama. Od siromašne i neugledne djevojčice nije ostala ni sjenka.

woman-ns

On je nedavno prem..inuo i ostavio mi sve što je imao. Sada sam i milionerka. Uspjela sam, zahvaljujući dobroti čovjeka kome je samo trebalo malo pažnje.”

BONUS ISPOVIJEST:

“Muž me je prevario poslije 3 godine veze, iako sam sve saznala nisam mu smjela ništa reći da me ne ostavi na ulici bez dinara.

woman

Jednu noć kada je došao pijan sačekala sam da zaspi, onda sam mu ukrala iz novčanika kreditnu karticu igrom slučaja našla sam pin kod u istoj pregradi na papiru.

usteda-novca-uz-pomoc-koverti-680x388

Brzo sam otišla u sobu i tiho spakovala stvari. Izašla sam iz kuće, pozvala taksi da dođe, rekao ne može prije 20 minuta… zapalila sam cigaru da mi vrijeme brže prođe…. došao taxi, ubacili smo kofer i rekla sam da me vozi do banke… stigli smo kod banke, izašla sam kod bankomata.

bankomat

Stavila karticu, ukucala pin kod, na računu je bilo 2000 dinara pala sam u nesvijest nisam se ovom nadala… sve je krenulo naopako… podigla sam tih 2000 dinara da platim taksiti vožnju, onda sam mu rekla da me vrati kući. Stigli smo kod kuće… sve mračno i tiho, pazila sam da ne probudim muža… vratila stvari na mjesto legla sam u krevet i plačem jer Bog nikako da me pogleda.”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *