PUKLA BRUKA ZBOG LIMUZINE: DARA BUBAMARA SE NAŠLA U NEPRIJATNOJ SITUACIJI!

Prilično neprijatna situacija desila se u Crnoj Gori prošle nedelje kada je Dara Bubamara trebalo da se preveze od aerodroma u Tivtu do Budve, gdje je imala zakazan nastup.

dara1

Foto: Instagram

Naime, kako prenosi Kurir, pjevačica je navodno zloupotrebila povjerenje manekenke Mande Popović, bivše djevojke Ćazima Osmanija, koja je prošle godine poslala luksuzno vozilo po folkerku.

dara-bubamara-830x0

Foto: Instagram

Kako prenosi izvor za spomenuti dnevni list, Dara se poslužila lukavstvom jer nije želela da plaća taksi, te je pozvala luksuzni hotel u kom Manda ima limuzinu na raspolaganju i navodno slagala da je njena gošća i zatražila prevoz od aerodroma do primorja.

daramm

Foto: Instagram

Međutim, kako je Popovićevoj u istom terminu zatrebala limuzina, ona je tada saznala za Bubamarin zahtjev, te je momentalno povukla vozilo, a folkerka je pobjesnela kada je niko nije dočekao na aerodromu.

igdara2

Foto: Instagram

– Svako treba da odgovara za svoje postupke, tako da tu situaciju ne bih da komentarišem – bila je kratka Manda.

dara-copy

Foto: Printscreen

– Čuj, meni problem da platim auto. Pa mene cijela Crna Gora obožava. Ko da je to neki skandal. Normalno da ću da tražim auto, pa neću da idem pješke od Tivta do Budve. Znate šta, neću da se bavim budalaštinama u tom smislu da li je neko poslao prevoz ili ne. Ja kod kuće imam cijeli vozni park i sad mi je kao problem da platim taksi – bila je izričita Dara.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *