NASTAO HAOS, POGLEDAJTE ŠTA JE VANBRAČNI SIN ŠABANA ŠAULIĆA URADIO: Porodica ne može vjerovati, ODMAH SE OGLASIO HASAN DUDIĆ!

NASTAO HAOS, POGLEDAJTE ŠTA JE VANBRAČNI SIN ŠABANA ŠAULIĆA URADIO: Porodica ne može vjerovati, ODMAH SE OGLASIO HASAN DUDIĆ!

Robert Šaulić, vanbračni sin Šabana Šaulića, angažovao je advokata i podnio zahtjev sudu s namerom da i on učestvuje u ostavinskoj raspravi kao ravnopravan naslednik pokojnog pjevača. On je ovu odluku doneo na nagovor sestre po majci, saznaje Kurir.

Još uvijek se ne zna šta će Robert tačno potraživati na ročištu koje će biti održano u narednim mjesecima, ali se pretpostavlja da će zahtevati podelu novčane zaostavštine. Šabanovi nasljednici neće da pričaju o ovoj temi koja je za njih veoma bolna, s obzirom na to da je od smrti kralja narodne muzike prošlo svega šest mjeseci. Jedino je Hasan Dudić, pevačev brat od tetke, pristao da kaže o čemu se zapravo radi.

 – Roberta volim, on je sin mog pokojnog brata, ali nema moju podršku u tome što radi. Pouzdano znam da ovo nije njegova ideja, nego ga je njegova sestra po majci nagovorila da traži nasljedstvo. Nije mi jasno zašto je pristao na to, a pričao je da ništa neće tražiti. Šta ima da dobije? Ne samo da neću da ga podržim nego ću prije da zaštitim moju djecu Sanelu, Ildu i Mihajla. Neću dozvoliti da im ti ljudi, mislim na Robertovu sestru i familiju, otmu ono što im pripada – kaže rezignirano Dudić.

 Poslije pogibije Šabana, Hasan se jednom video s Robertom i, kako kaže, vrlo je razočaran tim susretom.

 – Nije ispoštovao to što smo pričali, da ne kažem da me je slagao, ali tako je. Robert uopšte ne živi u svojoj kući, onoj koju su mu napravili Šaban i Goca, već stanuje kod nekog slijepog čovjeka. U njegovoj kući je sestra, ona mu ne da tamo da živi i hoću da se to zna. Ta žena sad hoće preko Roberta da dođe do Šabanovih para, ali neće moći tako. Ako Robert zaista nema od čega da živi, mogao je lijepo da pita mene za pomoć, ili Sanelu, Ildu i Mihajla, oni su zlatni ljudi i sigurno ne bi ostali imuni na to da im brat nema šta da jede! Ružno je s njegove strane da ovako postupa – zaključio je Hasan.

Neposredno poslije tragičnog događaja u kojem je Šaban izgubio život 17. februara, Dudić je ispričao i da su njegov brat i snaja još pre 40 godina stambeno i finansijski zbrinuli Roberta.

 – Lično je Goca dala pare Robertovoj majci da napravi kuću za sebe i dijete, to je bilo još sedamdesetih godina. Ja o tome sve znam i mogu da posvedočim, treba pravo govoriti. Vidim da sad mnogi komentarišu kako Goca nije dala Šabanu da bude u kontaktu s Robertom, a to su laži i izmišljotine. Šaban je mogao da viđa sina i da se čuje s njim kad god je poželio – rekao je on tada.

 Goca Šaulić, udovica Šabana Šaulića, htjela je da usvoji njegovog vanbračnog sina Roberta, ali je tu ponudu odbila njegova majka Nevenka Nena Prodanović.

– Poznato je da je Šaban priznao očinstvo bez utvrđivanja, nikada nije pravio pitanje, ali je otvoreno govorio da Robert nije dijete rođeno iz ljubavi. Goca je pre udaje za Šaulića znala da on ima vanbračno dete i nastojala je u tome da se Šaban zbliži s njim. Robertova majka Nevenka je tada radila u Njemačkoj, dok je on rastao s njenim roditeljima u blizini Zrenjanina. Tada je Goca predložila Neni da ona i Šaban usvoje Roberta, da raste zajedno s njihovom djecom. Ali Nevenka je to odbila – rekao je izvor i dodao da su se onda Šaulići dogovorili sa Nevenkom o materijalnom zbrinjavanju djeteta.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *