DRAMA U BEOGRADU: Tokom jutarnjeg odnosa s mužem, supruga se povrijedila! Evo šta se desilo…

DRAMA U BEOGRADU: Tokom jutarnjeg odnosa s mužem, supruga se povrijedila! Evo šta se desilo…

“Poziv u 6 ujutru, ekipa dolazi na teren, a starija i vidno punačka gospođa leži bez odjeće na krevetu, ne može da se pomjeri! Kaže nam `ja ovako ležim već sat vremena`. Ona ne može da se pomjeri…”, prisjeća se neobične intervencije zdravstveni radnik G.P.

Kada je u novembru u 6 ujutru stigao poziv medicinskim radnicima u Beogradu da hitno izađu na teren, jer je vremešna gospođa povrijeđena u sopstvenom krevetu, činilo se da sve djeluje kao neistina.

Međutim, ljekari su se, kako su ispričali za Telegraf, potpuno razuvjerili, budući da je u pitanju bila povreda zbog se*sa.

Evo šta se zapravo dogodilo…

“Poziv u 6 ujutru, ekipa dolazi na teren, a starija i vidno punačka gospođa leži bez odjeće na krevetu, ne može da se pomjeri! Kaže nam `ja ovako ležim već sat vremena`. Ona ne može da se pomjeri jer joj se feder zabio u stražnjicu”, prisjeća se neobične intervencije zdravstveni radnik G.P.

Kako tvrdi, cijeli dušek na kojem je ležala bio je izdrpan, a muž je nemoćan sjedio pored. Medicinski radnici su odmah posumnjali da se nezgoda dogodila tokom jutarnjeg odnosa-

Nespretan, ali ipak odlučan da pomogne supruzi u neprijatnoj situaciji, suprug je prokomentarisao: “Ja sam rasjekao dušek, morao sam da isječem da vidim kakva je konstrukcija”, pravdao se on zašto je probao da spasi ženu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *