Mojoj supruzi je poginuo muž kad je bila trudna 2 mjeseca

Mojoj supruzi je poginuo muž kad je bila trudna 2 mjeseca

Mojoj supruzi je poginuo muž kad je bila trudna 2 mjeseca.

zena-place

Mi smo se poznavali godinama i ja sam oduvijek osjećao nešto posebno prema njoj, gajio nade sve dok se nije udala.

zbunjenmuskarac

Nakon njegove pogibije, ponovno smo se zbližili i na kraju završili zajedno i sada imamo još dvoje djece.

Njihovog sina znam od prvog dana i mogu reći da ga volim potpuno jednako kao i svoju djecu, odnosno osjećam se u potpunosti kao da je i on moj.

porodica

Iako smo prošli kroz puno toga i proživljavao sam sa svojom suprugom veliku tugu, stres i njen oporavak, danas mogu reći da obožavam svoju obitelj i najsretniji sam čovjek na svijetu.

Foto:Ilustracija

BONUS ISPOVIJEST :

“Mojoj supruzi je u teškoj saobraćajnoj nesreći poginuo momak dvije godine prije nego smo se mi upoznali.

Mnogo ga je voljela, odnosno i danas nakon 10 godina ga i dalje voli, ali meni to ne smeta.

pregnant

Kada smo se upoznali mislila je da ću da je ostavim zbog toga, jer mi je rekla da za nju drugi muškarac nikada neće postojati, ali naprotiv, svaki dan se trudim, ne da ga zaboravi, već da počne da živi, da bude sretna i svaki osmijeh na njenom licu mi više znači nego kofer zlata.

Često sam je zaticao kako plače, kako psihički pada, ali sve se promijenilo nakon što je ostala trudna. Tada čim smo saznali da je trudna rekao sam joj da ćemo bebu ako bude muško nazvati po njenom tragično preminulom momku.

pregnant

Ljudi moji nemate pojma koliko sreće na njenom licu se ukazalo. Nemanja, naš sin danas ima 6 godina i sa dolaskom na ovaj svijet donio je mnogo sreće za sve. Možda neki neće moći shvatiti, ali moja supruga je toliko dobra osoba da je neopisivo zadovoljstvo biti njen muž, bez obzira na sve i bez obzira na sve ja ću se i dalje truditi da ona bude srena osoba, jer kada je ona srena i ja sam, a više mi ništa i ne treba.”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *