“Momak i ja smo neka dalja rodbina”

“Momak i ja smo neka dalja rodbina”

Rezultati su pokazali da nismo u krvnom srodstvu, ali… ispostavilo se da je moj momak sterilan i da i onako nikada neće moći imati djecu.

Veliki šok je to bio za nas oboje. Par dana nakon toga on je odlučio da otkažemo vjeridbe i da prekine sa mnom jer kako je govorio želi da sebi nađem nekog SPOSOBNOG muškarca, a ne INVALIDA, a da će on sebi naći nešto poput njega.

Nisam mogla da vjerujem šta mi govori, a onda sam mu rekla… VIDI “INVALIDU” IDUĆI VIKEND SE NEĆEMO VJERITI, A JEDINI RAZOG JE ŠTO ĆEMO SE ODMA VJENČATI… I NIKADA VIŠE DA NISI REKOA ZA SEBE DA SI NESPOSOBAN I INVALID!!!

Bio je zbunjen nije znao na prvu šta sam rekla, a kada je shvatio vjerujte da je zaplakao kao malo dijete… ima 28 godina. U braku smo evo 3 godine, skupljamo novac, tražimo način kako da dođemo što prije na donatorsku oplodnju.

Nije lako, sami znate kako je u našoj zemlji, ali nadamo se i svakodnevno borimo da se ostvarimo kao roditelji i da dodatno začinimo našu ljubav, naš sretan brak. Pomolite se za nas, ako nekada nađete vremena

Pixabay

i sjetite se, Tomo i Ana, ljubimo Vas sve”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *