“Prije 3 mjeseca moja žena se porodila, rodila je dvije djevojčice i od tada kreće pakao. “

“Prije 3 mjeseca moja žena se porodila, rodila je dvije djevojčice i od tada kreće pakao. “

Prije 3 mjeseca moja žena se porodila, rodila je dvije djevojčice i od tada kreće pakao. Moja žena se ljuti na mene jer ja spavam svaku noć dok se ona “bori” sa djevojčicama. Po njoj ja bih trebao da ustanem svaki puta kad i ona jer su djevojčice i moje koliko i njene. Toliko prigovara i svađa se sa mnom da ja to više ne mogu trpiti. 

zbunjenmuskarac

Mislio sam navići će se, ali svaki dan je sve gore. Spavao sam u drugoj sobi, a od prije 10 dana spavam na spratu kod roditelja. Jednostavno me ubija svojim ponašanjem. Jutros mi je rekla da će me napustiti, ali da će djevojčice ostaviti. 

829179-trudna-svadja-zena-muz-ls

Tada sam je, na žalost, izgubio sam živce na trenutak i… DIGAO SAM RUKU NA NJU. Prvi put u životu da sam tako odreagovao i iskreno grozno se osjećam, ali stvarno je nepodnošljiva. Ona je tada počela da vrišti kao da ju je voz pregazio. Spakovala se i otišla, bez riječi. 

tuzna-ostavljena-zena

Onijela je sa sobom i djevojčice. Iskreno tek je prošlo par sati, a već mi nedostaju. Nadam se da će se odljutiti do mraka i da će se vratiti. Volim ih… Ne znam šta da uradim da moju suprugu urazumim. 

molitva-muskarac

Ja sam muško, ona žensko, treba da shvati da je njeno da se brine od djeci, da ih kupa, pere, hrani… nije to muški posao.

BONUS ISPOVIJEST

Bio sam u vezi šest godina. Prošli kroz mnogo lijepog, ali i kroz mnogo ružnog. Prevarila me nekoliko puta, ja joj opet vjerovao, nadao se da ću jednom napokon osjetiti podršku i pravu čistu ljubav s njene strane. Nije se desilo.

sastanak-ljubav-e1557907591345

Prije mjesec dana odem u drugu državu na razgovor za posao, izađem na kafu, i upoznam djevojku koja je DOSLOVNO sve ono što sam oduvijek želio. Obrazovana, pametna, lijepa kao san, ambiciozna, sa njom sam se samo smijao i bio sretniji nego ikad u životu

ljubav-830x0

. Nije se ništa desilo između nas, ali sam radi nje prekinuo tu dugu vezu. Da li ćemo nas dvoje ikada biti skupa, ne znam, ali sam joj toliko zahvalan što mi je pokazala kakvu osobu ustvari trebam pored sebe. Ona ništa ne zna, niti da sam imao vezu, niti da je ona razlog prekida… ali planiram dušu da dam, samo da je osvojim. Kad bi samo znala kako mi je promijenila život…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *