10 minuta nakon što smo se vjenčali, zatražila sam razvod

10 minuta nakon što smo se vjenčali, zatražila sam razvod

“Tražila sam razvod od muža bukvalno 10 minuta nakon što smo se vjenčali.

sad-alone-crying-girl-on-bed

Bili smo u vezi 4 godine, mislila sam da je onaj pravi, onaj za cijeli život, ali…

woman-crying

10 minuta nakon što smo pred matičarkom izjavili da uziamamo jedno drugo za muža i ženu njegova mama mi je rekla da sam glupa i da nije za mene glamurozna BIJELA vjenčanica, sa naglaskom BIJELA i to pred svim zvanicama.

cry-woman-6

Očekivala sam da će da me zaštiti, da se suprostavi mami, jer tada sam bila njegova supruga i na naki način njegova dužnost bila je da me zaštiti od tih ružnih riječi, ali on je sve to prešutio.

desperate-and-sad-woman-crying-hghexxgqe-thumbnail-full01


 
Po mom mišljenju šutnjom je njene riječi potvrdio i shvatila sam da je za moju sreću, moj život, ma kolika sramota bila, najbolje da se od njega razvedem i potražim pravog muškarca, a ne maminog sinčića koji pred svojom mamom stoji mirno i sa 50 godina”

woman-crying

BONUS ISPOVIJEST:

“Vlasnik moje firme je dosta čudan čovjek, ima dredove, tetovaže, i vrlo je strog, ali pravedan. Svi su tu plaćeni i sve, ali ko ispada iz sistema, zlo mu se piše, a pribojavamo ga se svi. 

pregnant

Bila sam prva koja je ostala u drugom stanju, i tražila da me primi, da mu saopštim, pa očekujući i otkaz, s obzirom da im je to praksa svima. 

Sjela sam sa nelagodom, ispričala sve i čekam. Tri sekunde, kao tri godine, a onda je ustao, došao oko stola, izljubio me, uz reči: “Čestitam, i želim da sve prođe u najboljem redu. 

pregnant

Možeš raditi do kad ti misliš da treba, i kad dijete poraste sama procijeni kad je vrijeme da se vratiš na posao. Nema nikakvih umanjenja na tvoju štetu, to ja riješavam sa državom.” 

n-pregnant-woman-hospital-628x314

Sve sam znala da prepričam mužu, osim kako sam pogodila izlaz iz kancelarije…”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *