Moju svekrvu sam znala prije njenog sina, mog muža

Moju svekrvu sam znala prije njenog sina, mog muža

“Moju svekrvu sam znala prije njenog sina… mog muža. Iako je bila mnogo starija od mene bile smo jako dobre, a kada sam upoznala njenog sina mislila sam da je to idealna kombinacija.

svekrva6

Mislila sam da ću imati najbolju svekrvu i da neću imati tih problema. Tri godine sam se zabavljala sa njenim sinom i nikakvih problema nije bilo, a onda nakon što sam se udala moja svekrva je postala druga žena, veliko z.lo. 

desperate-and-sad-woman-crying-hghexxgqe-thumbnail-full01

U početku je bilo tako tako, ništa pretjerano dobar odnos, ali ni loš, a onda mi je nakon samo 3 mjeseca braka podmuko smjestila aferu sa našim šefom. Najgore je to što u firmi sve spavamo sa šefom, čak i ona, jer ako to ne želiš da radiš, onda i ne radiš… ako razumijete, a firma i plate su baš TOP!

money-1

Ostala sam vrlo brzo bez muža, a i bez posla, jer sam ugrozila brak naše šefa. Istina je da ga je moja svekrva ugrozila, jer je od nje krenula cijela priča i fotografije. Šta reći, izgleda da dobre svekrve ne postoje, ma koliko nekada mislile da postoje. Ja sam živi dokaz, nešto im se desi u glavi nakon što “izgube” sina.”

extreme-closeup-of-beautiful-sad-woman-looking-camera-portrait-vvyjbcmhx-f0014

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *