ANA SEVIĆ I MARINA GAGIĆ NE MOGU SEBI DOĆI, Darko Lazić donio odluku: VJERENICA SE SATIMA TRESLA KAD JE ČULA, ko je ovo očekivao!

ANA SEVIĆ I MARINA GAGIĆ NE MOGU SEBI DOĆI, Darko Lazić donio odluku: VJERENICA SE SATIMA TRESLA KAD JE ČULA, ko je ovo očekivao!

Darko Lazić odlučio je da je vrijeme da okrene novi list, pa je tako, između ostalog, došao na ideju da obezbijedi naslednicima lagodnu budućnost kako god da može. Iz tog razloga počeo je da uplaćuje novac na njihove račune, po 5.000 eura mejsečno, i to će nastaviti da čini do njihovog punoljetstva. 

lazic-darko

Kako se navodi, bivša supruga Ana Sević i sadašnja vjerenica Marina Gagić ništa o ovome nisu znale. Međutim, kada je Marini rekao šta radi, trebal ojoj je malo vremena da dođe sebi od sreće. Naime, Lorena i Aleksej na računu će od tate jednoga dana imati po milion eura. 

“Otkako se poslije nesr.eće vratio svom normalnom životu i nastupima, Darko razmišlja potpuno drugačije i usmjeren je ka tome da njegova deca budu finansijski obezbeđena u svakom smislu. Iako mnogo radi, a samim tim i mnogo zarađuje, shvatio je da je najpametnije novac uložiti u banku kako bi sa sigurnošću znao da će i za deset i za dvadeset godina, kada prestane da pjeva, njegova djeca imati siguran novac. Taj predlog mu je dao blizak prijatelj koji je takođe osigurao svoje dijete i odmah je znao da želi to da uradi”, rekao je izvor i istakao da je Darko odredio sumu od 5.000 eura koje će uplaćivati do punoljetstva svojih nasljednika.

lazic

 “Iako ta suma za mnoge djeluje pretjerano, Darko je jedan od najplaćenijih pevača u regionu i samo za jedan nastup može da uzme do 20.000 eura. Kako mjesečno nastupa bar deset puta, jasno vam je koliko novca može da zaradi. Upravo zbog toga ne žali para i ideja mu je da se što više novca nađe na Loreninom i Aleksejevom računu. Iako ima stav da će se pevanjem baviti dok je živ, napravio je računicu da novac uplaćuje do Aleksejevog punoletstva kako bi se kroz 18 godina na računu njegove djece našlo po milion evra”, objasnio je izvor i istakao da je Lazić svojim postupkom oduševio vjerenicu Marinu.

marinaaaa

“Odluku da osigura djecu Darko je donio sam, ne obavestivši bivšu ili sadašnju suprugu. Jednostavno je osetio da tako treba i nije želeo da mu se niko miješa. Tek kasnije, kada je sve sredio, o osiguranju je obavijestio Marinu, koja nije mogla da dođe sebi od sreće. Ne samo da joj je bilo drago što će njihov sin biti obezbijeđen već je shvatila koliko se Darko promijenio i da je posle nesre.će drugi čovjek. Nije mogla da dođe sebi, a čak se i našalila da će mu roditi bar još troje kada već planira da od svoje djece napravi milionere. Na kraju krajeva, Darko je konačno ozbiljno shvatio očinstvo”, zaključio je izvor. 

lazic2

(Alo.rs)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *